Καταδίωξη Άγριων Αλόγων στην Ερμακιά

1 Απριλίου 2020
22:15

Τις ημέρες αυτές Αγέλες Άγριων Αλόγων που χρόνια τώρα, μετά την απόδραση τους από φάρμα στη Βέροια, βρήκαν καταφύγιο στο Βέρμιο,κατηφορίζουν στο χωριό, μπαίνουν στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις και καταστρέφουν τα σπαρτά, αναζητώντας τροφή. Οι συνεχείς επιδρομές των ατίθασων ζώων προκαλούν πονοκέφαλο στους Αγρότες οι οποίοι διαπιστώνουν ότι και φέτος οι κόποι τους θα “πάνε στράφι” και ζητούν, όπως κάνουν κάθε χρόνο, βοήθεια από την Πολιτεία. Οι κάτοικοι στην προσπάθεια τους να περιορίσουν τις επιδρομές οργανώνονται σε ομάδες και με αγροτικά οχήματα 4χ4 καταδιώκουν τις Αγέλες, ρίχνοντας βαρελότα για εκφοβισμό ώστε να περιοριστούν στο Βουνό, πλην, όμως, τα Ζώα επιστρέφουν. Μάλιστα, από αύριο, θα εφοδιασθούν με κανονάκια που βγάζουν περίεργους ήχους μήπως και καταφέρουν το επιθυμητό.

EΡΤ Κοζάνης

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.