Ενημερωτική συνάντηση δημάρχου Κοζάνης & μελών του κοινοτικού συμβουλίου Αιανής για  την  έλευση προσφύγων-μεταναστών. Έντονη η αγωνία – Zητούμενο όλων η επόμενη μέρα και οι  συνθήκες ασφαλούς συνύπαρξης

13 Μαΐου 2020
15:14

Με ωριμότητα και διάλογο με την τοπική κοινωνία της Αιανής ο Δήμος Κοζάνης προσπαθεί να επιλύσει την «αρρυθμία» που προκλήθηκε μέσω της έλευσης προσφύγων- μεταναστών στην Κοινότητα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαΐου 2020 στην Κοινότητα Αιανής, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νούλα Τουμπουλίδου, τον αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων Γιώργο Δουγαλή, καθώς και τον αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Κυριακίδη.
Ο κ. Μαλούτας είχε συνάντηση στον χώρο του δημοτικού καταστήματος με τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας, δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται στην Δ.Ε. Αιανής, αλλά και κατοίκους.
Στο πλαίσιο της συνάντησης συζήτήθηκε το ζήτημα της εγκατάστασης προσφύγων – μεταναστών σε δομή της Αιανής, γεγονός που απασχολεί τους κατοίκους και προκάλεσε προβληματισμό.
Στο περιθώριο της συζήτησης, αποφασίστηκε να ζητηθούν περαιτέρω πληροφορίες από το αρμόδιο Υπουργείο για το πλαίσιο εγκατάστασης των προσφύγων – μεταναστών, καθώς και να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για την παραμονή τους με συνθήκες ασφάλειας.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι πολίτες του Δήμου Κοζάνης έχουν επιδείξει εμπράκτως την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο στο πρόσφατο παρελθόν.

13 σχόλια

  • Με το ζόρι να τους βάλουν να μαλωσουν ρε φιλε…
    Μα με το ζόρι…
    Κυριακίδη αγωνισου όπως σε ξέρουμε με τσαμπουκά.
    Βαγγέλη Κάνε ότι καλύτερο..
    Σας χρειάζεται ο τόπος…

  • Ο ΔΟΥΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ..ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΚΩΣΤΑΚΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ…Ο ΔΟΥΓΑΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΛΑ ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  • Τι δεν θέλετε να καταλάβετε ρε νταούλια. Το 98% του λαού δεν τους θέλει, γιατί αυτοί δεν αφομοιώνονται. Προβλήματα θα δημιουργήσουν, ενσωμάτωση όμως γιόκ.

    • Σωστός. Δεν ενσωματώνονται αυτοί. Αυτοί απλά καταστρέφουν. Μια ματιά και σε τι κατάσταση έχουν φέρει την πατρίδα τους φτάνει για να καταλάβεις την ποιότητα των συγκεκριμένων.

  • Μη μασάς Δουγαλή, είσαι ο μόνος που τρέχεις και το έργο σου φαίνεται στα χωριά.
    ούτε Κυριακίδης ούτε κανένας.
    Για αυτό σε διάλεξε ο Μαλούτας γιατί είσαι ένας από μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.