Ευχαριστήριο (Μέρος 4ο) από εργασιακό σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας

17 Μαΐου 2020
12:46
Κανένα σχόλιο

Στον αγώνα που δίνουμε απέναντι σε αυτή την πανδημία, έχουμε συμπαραστάτες και αρωγούς αρκετούς πολίτες, επαγγελματίες και θεσμικούς παράγοντες. Θα θέλαμε, μέχρι στιγμής γιατί έπεται και συνέχεια, να ευχαριστήσουμε:

Την κυρία Γκατζαβέλη – Τσαρίδου Παναγιώτα (αντιπεριφερειάρχη οικονομικών και διοίκησης), όπως επίσης τον κύριο Βαβλιάρα Γεώργιο (αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικής ανάπτυξης) για τις ειδικές στολές και τις μάσκες που μας παραχώρησαν.

Ως εκπρόσωποι εργαζομένων, ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους στην προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενους του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας. Το εργασιακό σωματείο για άλλη μια φορά ευχαριστεί για την υποστήριξη από τους συμπολίτες μας. Αυτού του είδους η δράσεις δίνουν δύναμη και κουράγιο στους Διασώστες και λοιπό προσωπικό για να αντιμετωπίσει τις αντίξοες συνθήκες αυτής της περιόδου λόγω Κορονοϊού αλλά και στο δύσκολο καθημερινό μας έργο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΓΕΛΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.