Λιτή εκδήλωση (λόγω κορωνοϊού) του εορτασμού της 79ης επετείου για τη «Μάχη της Κρήτης”, την Κυριακή 31 Μαΐου

23 Μαΐου 2020
10:14
Κανένα σχόλιο

 

 

Σας προσκαλούμε στην λιτή εκδήλωση (λόγω κορονοϊού) του εορτασμού της 79ης επετείου για την «Μάχη της Κρήτης».  Εκδήλωση μνήμης και τιμής που θα γίνει        στον Ι. Ν. Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας την                                                   Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 10:00. Θεία λειτουργία με επιμνημόσυνη δέηση και αρτοκλασία στον Ι.Ν. Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας. 

 11:15. Τρισάγιο στον αύλειο χώρο του ναού.

 11:20. Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων του ναού. – Λήξη τελετής.

 

Υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας.   

 

“ Χίτλερ να μην το καυχηθείς πως πάτησες την Κρήτη,                                                         ξαρμάτωτη την ήβρικες και λείπαν τα παιδιά τσι                                                                                     στα ξένα επολεμούσανε πάνω στην Αλβανία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.