kozan.gr: Ε. Δεληολάνης για τις επερχόμενες εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: “ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, το τελευταίο διάστημα, έχουν επιδοθεί, συνειδητά, σε ένα αισχρό αγώνα…” (Βίντεο)

30 Μαρτίου 2017
14:17

Συνέντευξη τύπου, παραχώρησαν, σήμερα το πρωί, οι εκπρόσωποι της παράταξης “Ταξική Ενότητα”, που συμμετέχουν στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο και τις  εκλογές για τη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης, προβαίνοντας σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τη δημιουργία σωματείων «μαϊμού» από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και τα στελέχη της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ. Χαρακτηριστική η φράση του Ε. Δεληολάνη: “”ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, το τελευταίο διάστημα, έχουν επιδοθεί, συνειδητά, σε ένα αισχρό αγώνα…”. Δείτε τα σχετικά βίντεο:

5 σχόλια

  • Κομματάρχες από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα που έχουν ιδρυθεί στην Ελλάδα. Είστε καταστροφείς της Ελληνικής κοινωνίας, υπεύθυνοι για τον διχασμό των Ελλήνων και για την αποχαύνωση των νεοελλήνων, που ψάχνει τον “σωτήρα” του μέσα σε εσάς.

  • κ. Δεληολάνη, για να κυριολεκτούμε, υποθέτω ότι αναφέρεστε στην ΔΑΚΕ “Σπάρτακος” και στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, ο οποίος απέφυγε να παρουσιαστεί -αν και ήταν προσκεκλημένος- στην εκπομπή του WEST Channel με θέμα: “Οι εξελίξεις στην ΔΕΗ και οι επιπτώσεις αυτών στην τοπική πραγματικότητα” στις 29/03/2017.
    Όπως και ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ιωαννίδης, ο οποίος απέφυγε κι αυτός να είναι στο πάνελ μαζί με τους υπολοίπους, αφού γνωρίζουμε τις απόψεις του για την ΔΕΗ.
    Αλήθεια θα ήθελα όμως να μας πούνε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, αλλά και ο Δήμαρχος Κοζάνης, δεν εκπροσωπούν αυτήν την κοινωνία κι αυτούς τους εργαζόμενος οι οποίοι αυτές τις ημέρες αγωνίζονται να μην πουληθεί η ΔΕΗ;

  • Τους εκπροσωπούν όσο ακριβως κάποιοι, όχι όλοι, παμιτες αργομισθοι εκπροσωπούν τον κοσμο του μόχθου της σπουδης και της ανεργιας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.