IEK VOLTEROS: Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων στην πρώτη Ιδιωτική Σχολή Κρεοπωλών για τη Δυτική Μακεδονία – Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Επαγγελματία Κρεοπώλη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

24 Ιουνίου 2020
13:50
Κανένα σχόλιο

 

Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων στην πρώτη ιδιωτική σχολή κρεοπωλών για την Δυτική Μακεδονία.  Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Επαγγελματία Κρεοπώλη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Έναρξη νέου Κύκλου

Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα σε ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει την εξειδίκευση που απαιτείται πάνω στο αντικείμενο με στόχο την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στο χώρο του κρέατος.
Το Δίπλωμα που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους  είναι Αναγνωρισμένο από  από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για έναρξη επιχείρησης κρεοπωλείου ή εργασία με επαγγελματικά δικαιώματα κρεοπώλη.
Το  ΙΕΚ VOLTEROS σε  συνεργασία με Έμπειρη Ομάδα Εισηγητών παρέχει άριστη εκπαίδευση σε Ειδικά Επαγγελματικά Εργαστήρια.
Δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  ΚΡΕΟΠΩΛΗ περιλαμβάνει:
  • Θεωρητική κατάρτιση 85 ωρών σε 17 ημέρες
  • Πρακτική κατάρτιση 100 ωρών σε 20 ημέρες
  • 3 μονοήμερες εκπαιδευτικές εκδρομές συνολικής διάρκειας 15 ωρών
  • Πρακτική εξάσκηση σε κρεοπωλεία ή βιοτεχνίες επεξεργασίας κρέατος 20 μέρες επί 5 ώρες
Oι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν, με φυσική παρουσία, τόσο τα θεωρητικά μαθήματα όσο και την πρακτική άσκηση.
Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Ως προσόν Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ορίζεται ο απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για τους υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει ως και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν∆ 580/1970 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
Υποψήφιοι της αλλοδαπής θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Β ́ Ισοτιμιών, Αντιστοιχιών, Επανελέγχου Στοιχείων, Ξένων Τίτλων και Γνησιότητας του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να αποδεικνύεται η ισοτιμία του τίτλου που φέρουν.
 
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
  • Θεματικά Σεμινάρια ( Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης και ΤΙΤΛΟΣ Πιστοποίησης )
  • Εξειδικευμένα Βιβλία και Εκπαιδευτικό Υλικό
  • Αναλώσιμα και Υλικά
  • Συμβουλευτική Υποστήριξη από το Γραφείο Καριέρας
  • Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος
  • Εργαστήριο Πληροφορικής
  • Δανειστική Βιβλιοθήκη
ΚΟΣΤΟΣ: 1400€ (4 δόσεις * 350€)
Πληροφορίες:
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 24610 28197, 24610 24210 , 6977.235.113

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.