Η  Euromedica εξοπλίζει την Κοζάνη με έναν υπερσύγχρονο μοριακό αναλυτή του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2

24 Ιουνίου 2020
13:56
Κανένα σχόλιο

 

Κοζάνη – 24 Ιουνίου 2020- Παραδόθηκε σήμερα στη Γενική Κλινική EUROMEDICA «ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ» μοριακός ανιχνευτής του γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2/COVID-19, εξοπλίζοντας και την Κοζάνη με ένα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό μηχάνημα ώστε η Κλινική να μπορεί να συνεχίσει να παρέχει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες Υγείας σε όσους τις χρειάζονται. 

 

Ο νέος μοριακός ανιχνευτής, μπορεί να αναλύει το δείγμα γρηγορότερα και να δίνει αποτέλεσμα μέσα σε μόλις 90 λεπτά, μειώνοντας το χρόνο αναμονής των αποτελεσμάτων. Ο νέος αναλυτής θα βοηθήσει σημαντικά στην επίσπευση της διαδικασίας του προεγχειρητικού ελέγχου των ασθενών, διευκολύνοντας έτσι την αμεσότερη διενέργεια των επεμβάσεων. 

 

Η διαγνωστική  εξέταση, από την οποία δεν προκύπτουν απόβλητα, θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα τηρούνται αυστηρά όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα βιοασφάλειας για τη προστασία των νοσηλευόμενων, των  εργαζόμενων, του περιβάλλοντος αλλά και του εξεταζόμενου δείγματος. 

 

Τον νέο αναλυτή παρέδωσε ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ομίλου ΕUROMEDICA ο Καθηγητής Νικόλαος Μαλισιόβας ο οποίος τόνισε πως «H ΕUROMEDICA, με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών και την προάσπιση της υγείας των ασθενών, ενισχύει το δίκτυο της με έναν μοριακό αναλυτή τελευταίας γενιάς, , προσφέροντας στους κατοίκους της Κοζάνης τη δυνατότητα να τυγχάνουν της χειρουργικής ή άλλης θεραπείας που χρειάζονται, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές.»

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.