Μεγάλη ποικιλία σε κωνσταντινάτα κρεμαστά στο εργαστήριο “Χρυσοχοΐον” του Μαυρόπουλου Θωμά και Λεωνίδα στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

25 Ιουνίου 2020
19:46

Το Χρυσοχοΐον του Θωμά και του Λεωνίδα Μαυρόπουλου, βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτέμβρη 12 στην Κοζάνη .
Επισκεφτείτε το κατάστημα Χρυσοχοΐον  και δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα σε κωνσταντινάτα κρεμαστά στα 14 Καράτια, με δυνατότητα παραγωγής σε διάφορους χρωματισμούς, αλλά και σε 18 Καράτια.
Δείτε παρακάτω κάποια από τα πανέμορφα σχέδια που μπορείτε να συναντήσετε στο κατάστημα:

Χρυσοχοΐον Art & Gold – Μαυρόπουλος Θωμάς & Λεωνίδας
3ης Σεπτέμβρη 12, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 24610 38254
e-shop: www.art-gold.gr
Instagram: xrusoxoion_kozani

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.