‘Αγγιζωο” Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης: Ευχαριστήριο προς την Π.Ε. Κοζάνης

16 Δεκεμβρίου 2016
13:22
Κανένα σχόλιο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Π.Ε. Κοζάνης για την βοήθεια στους στην εκτύπωση 5.000 ενημερωτικών φυλλαδίων που ευελπιστούμε να μοιραστούν σε όλο το νόμο Κοζάνης.
Η ευαισθητοποίηση και η βοήθεια τους σε αυτή μας την έκκληση ήταν άμεση και τους ευχαριστούμε θερμά

Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση αυτή του Σωματείου ”Αγγιζωο” αλλά και από την Περιφέρεια Κοζάνης για την ενημέρωση των πολιτών για το θέμα των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Επίσης σε συνέχεια αυτή της προσπάθειας το Σωματείο έχει ήδη στείλει προσκλήσεις σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης με σκοπό να παρουσιάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘’Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη :Άνθρωποι & Ζώα”με την εγκριση του Υπ.Παιδείας, Συγκάτοικοι Archives – Π.Φ.Π.Ο. Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία , σε οποίο σχολείο το επιθυμεί με σκοπό την ενημέρωση των μικρών μαθητών.

Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση και από τα σχολεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μια σειρά ενημερώσεων στα πλαίσια της σωστής φιλοζωίας και συμπεριφοράς μας απέναντι στα ζώα που αποτελεί άρρηκτη σχέση με την ανθρωπιστική & ηθική υπόσταση της αυριανής κοινωνίας .

https://www.pfpo.gr/catego…/sxolika-programmata/sygkatoikoi/

Με εκτιμηση
Το Δ.Σ. του ”Αγγιζωο”
 Φιλοζωικο Σωματειο Κοζανης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.