Ο απολογισμός του δρώμενου «Αμοντάριστα Πουλιά», του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

10 Αυγούστου 2020
11:48

«Τι δράση γίνεται, τι έχουμε εδώ;»
«Επιτέλους, ζωντάνεψε ο πεζόδρομος»
«Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο»
Αυτά και πολλά ακόμη ενθαρρυντικά λόγια, ακούγαμε όσο παρουσιάζαμε στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης τα «Αμοντάριστα Πουλιά» την Πέμπτη 09 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης.
Ένα site specific δρώμενο με εικόνες καθημερινότητας που ζήσαμε όλοι/ες την περίοδο του εγκλεισμού, μπολιασμένες με φανταστικές εικόνες ελεύθερων πουλιών που ακολουθούνε την καρδιά τους αναζητώντας την επαφή, τον έρωτα, την πρότερη ελευθερία.
Η δράση ήταν μια ιδέα του σκηνοθέτη Στέλιου Χλιαρά, που είχε και την επιμέλειά της, μαζί με την Εύη Μιμίκου στο εικαστικό κομμάτι και τη Νικολέτα Σιωμού στις τεχνικές λεπτομέρειες.
Στη δράση συμμετείχαν οι:
Βασιλική Βαλιάκα, Άρτεμις Θοδώρη, Ευαγγελία Κωνσταντοπούλου, Στέφανος Λέντζης, Άννα Μαμάτσιου, Κωνσταντίνα Ματιάκη, Αργύρης Παπανικολάου, Έλενα Τζήκα, Γιώργος Τριανταφύλλου, Αλέξανδρος Χάτσιος.

Ευχαριστούμε το Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση της άδειας χρήσης του χώρου και την Τοπική Κοινότητα Κοζάνης για τη δωρεά των υλικών που απαιτήθηκαν για το δρώμενο.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.