Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο Παλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων

17 Αυγούστου 2020
10:39

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Τοπικού Συμβουλίου Πλατανορεύματος, για την καταγραφή των ζημιών από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ο βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην ευρύτερη περιοχή και κατά περίπτωση ολική καταστροφή σε καλλιέργειες και υποδομές. Με τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσιο Αλεξόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, εντεταλμένο για τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη, Μενέλαο Μακρυγιάννη, την Δημοτική Σύμβουλο Έφη Παπαδοπούλου, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ευστάθιο Τζικανούλα, τον πρ. Πρόεδρο Γεώργιο Λαγογιάννη και τον πρ. Αντιδήμαρχο Νικόλαο Καφτηράνη, συζητήσαμε τον συντονισμό των ενεργειών για την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και την βελτίωση των υποδομών και των εγκαταστάσεων, ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι επιπτώσεις από παρόμοια φαινόμενα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Στάσση για την άμεση συνδρομή του σε αυτήν την προσπάθεια.

Επιπλέον, συζητήσαμε την πορεία άλλων αναπτυξιακών προγραμμάτων και δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, δεσμευόμενοι για στενή συνεργασία, ώστε να πετύχουμε την ταχύτερη υλοποίησή τους.


Ο Δήμος Σερβίων έχει τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και είμαστε αποφασισμένοι να τις αξιοποιήσουμε.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρ. Πρόεδρο Γεώργιο Λαγογιάννη για την προσφορά του πονήματός του, με τίτλο “Το Πλατανόρευμα στο χθες και το σήμερα”, στο οποίο αποτυπώνεται σημαντικό υλικό για την ιστορία του τόπου από το 1821 μέχρι και σήμερα.»

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.