Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Koζάνης συναντήθηκε, σήμερα Τρίτη 18/8, ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Αμανατίδης (Φωτογραφία)

18 Αυγούστου 2020
12:27

Σήμερα 18-08-2020 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας η Ένωσή μας πραγματοποίησε συνάντηση θέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι με τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα του Covid 19 στην Ελληνική επικράτεια και την επιβαλλόμενη θωράκιση των συναδέλφων (πραγματοποίηση μοριακού τεστ, μέτρα αυτοπροστασίας) μιας και είναι ο κυριότερος μηχανισμός ελέγχου και τήρησης των περιοριστικών μέτρων για τη δημόσια υγεία.

Εποικοδομητική η συνάντηση με τον  κ. Γεώργιο Αμανατίδη ο οποίος δήλωσε ότι ειναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό και υποσχέθηκε την άμεση προώθηση των αιτημάτων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ                                    Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

2 σχόλια

  • ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ: ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Μ Ο Ν Ο ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΒ

    Π Ο Τ Ε ΜΑ Π Ο Τ Ε
    ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΠΧ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ, ΠΩΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΛΠ !

  • Με το επίδομα κορονοιου που θα μας έδινε ο Κυριάκος τί έγινε τελικά; Δεσμεύτηκε ο ίδιος προσωπικά αν θυμάστε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.