Eτήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα ειδικής αγωγής 500 ωρών στην Κοζάνη, από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

2 Σεπτεμβρίου 2020
08:16
Κανένα σχόλιο


Σκοπός του σεμιναρίου είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, το ειδικό βοηθητικό προσωπικό και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εκπαιδευτική διαδικασία να αποκτήσουν τη γνώση και τα εφόδια τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο ώστε μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

 Ταυτότητα του Προγράμματος: Το πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή (500 ωρών) πληροί τις προϋποθέσεις του νέου νόμου – (ΦΕΚ 13/29-01-2019) ως προς τη μοριοδότηση σύμφωνα με την οποία η επιμόρφωση Α.Ε.Ι ή άλλου φορέα του Δημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας διάρκειας τουλάχιστον 300 ωρών που πραγματοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα 7 μηνών μοριοδοτείται με 2 μονάδες.

Διδακτικές θεματικές ενότητες:

  • Προβλήματα συμπεριφοράς του βρέφους και του παιδιού
  • Διαταραχή αυτιστικού φάσματος
  • Διαταραχή ελλειματικής προσοχής (ΔΕΠ-Υ) και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες (ΕΜΔ)
  • Εργαλεία ανίχνευσης προβλημάτων μάθησης και συμπεριφοράς
  • Σύνδρομο Down
  • Πρακτικές συνεκπαίδευσης
  • Εφαρμογές Νέων Τεχνολογιών στην Ειδική Αγωγή
  • Τύφλωση / Κώφωση

Η Διάρκεια του προγράμματος είναι 500 ώρες, 8μηνης διάρκειας  (ετήσιο).

Δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω Webex.

 Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ   από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Έναρξη μαθημάτων Σεπτέμβριος 2020 Λήξη: Απρίλιος 2021
Κόστος: 600€ (Ειδική Τιμή : άνεργοι Αμεα)
                        

Πληροφορίες-Εγγραφές: Για Κοζάνη: Πάτρα Αικατερίνη, τηλεφ: 6987672869

Για Πτολεμαίδα : Τσεχελίδου Ελένη, τηλεφ: 6985697502

e-mail: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.