Η φωτογραφία είναι βγαλμένη από τον 3ο όροφο της οικοδομής, που βρίσκεται απέναντι από τον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό και το Δημοτικό Οικόπεδο με τα μπάζα, που εικονίζονται στη φωτογραφία.

Τα μπάζα προέρχονται από την αποχωμάτωση του οικοπέδου στο οποίο χτίσθηκε ο Βρεφονηπιακός. Δηλαδή : 4-5 χρόνια λειτουργεί ο Βρεφονηπιακός και 2-3 χρόνια κατασκευαζόταν , να συμφωνήσουμε ότι γύρω στα 7 χρόνια βρίσκονται σε αυτό το σημείο; Όμως κατά καιρούς στα χρόνια αυτά , έρχονται τα φορτηγά του Δήμου Κοζάνης και φορτώνουν μπάζα για διάφορους προορισμούς. Αναλογιστείτε το βουνό , που είχε σχηματιστεί αρχικά με την αποχωμάτωση……Τα υπολειπόμενα μπάζα είναι γύρω στα 7 φορτηγά σαν κι αυτό που ήρθε σήμερα το πρωί και φόρτωσε.

Επειδή μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις , δεν επιχειρώ να αναλύσω τι σημαίνει αυτό το θέαμα ανάμεσα σε κατοικίες δημοτών και μπροστά σ έναν Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Κύριε Δήμαρχε, θα θέλαμε , επί τέλους ,την παρέμβασή σας για να μεταφερθούν τα υπόλοιπα μπάζα σε άλλο χώρο και να γίνει περιποίηση του Δημοτικού Οικοπέδου , όπως αρμόζει στον προαύλιο χώρο ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού και μάλιστα κατά την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς.

Κοζάνη 7-9-2020

Κωνσταντίνος Στόκας

Ε.Μήλιου 27 , 50132 Κοζάνη