Τηλεδιάσκεψη ΔΔΕ Κοζάνης και Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης για ζητήματα COVID-19

17 Σεπτεμβρίου 2020
15:19
Κανένα σχόλιο

 

Την Πέμπτη 17/9/2020 στις 12:30 -14.00 μ.μ. η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης συνδιοργάνωσαν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για ζητήματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και τη χρήση της μάσκας στα σχολεία. Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησαν οι Διευθύντριες/Διευθυντές και οι Υπεύθυνοι για τη διαχείριση covid 19 των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας ΔΔΕ Κοζάνης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης οι γιατροί:
— Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, πρόεδρος ΙΣΚ, Καρδιολόγος
— Μητσιάνης Αθανάσιος, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Μποδοσάκειου
— Κουτσιμανή Θεανώ, Γενική Γραμματέας ΙΣΚ, Ωτορινολαρυγγολόγος
— Καζάκος Ευάγγελος, μέλος ΔΣ του ΙΣΚ, Μικροβιολόγος, Διδάσκων Επιδημιολογία

Από τους ιατρούς-εισηγητές στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τη χρήση της μάσκας και τη χρησιμότητά της ως μέσου περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Συζητήθηκε το θέμα της στάσης απέναντι στους αρνητές της μάσκας και μεταξύ άλλων τονίστηκε πως, σύμφωνα με μαθηματικά μοντέλα πρόβλεψης, το όφελος από τη χρήση της μάσκας είναι ανάλογο με αυτό από τον εμβολιασμό. Μέσω των ερωτήσεων διευκρινίστηκαν οι απορίες των συμμετεχόντων.

Η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης για την εξαιρετική συνεργασία, η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις και επιθυμούν όλες οι πλευρές.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Π.Ε. Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.