«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μία φωτιά που πρέπει να ανάψει»
Οι εγγραφές συνεχίζουν!
Ελάτε να μας γνωρίσετε!

Στο φροντιστήριο Μ.Ε. Νόηση επιμένουμε στην ολόπλευρη γνώση και στην κριτική παιδαγωγική, διότι τα θεωρούμε απαραίτητα εφόδια για την βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών και των μαθητριών, καθώς και για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους απέναντι στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Συμβάλλουμε ώστε η ενασχόληση με τη γνώση να μην είναι μια διαδικασία αποθήκευσης πληροφοριών, αλλά μια μορφωτική διαδικασία που ασκεί τη νόηση· δηλαδή την ικανότητα του ανθρώπου να συγκρίνει, να αναλύει, να συνδυάζει, να συνθέτει, να ορίζει και να ταξινομεί.

Βελτιώνουμε την ικανότητα των μαθητών και των μαθητριών να χρησιμοποιούν την γλώσσα με ευχέρεια και ακρίβεια, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και την μνήμη τους.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη μόρφωση των μαθητών και των μαθητριών, ώστε να αναπτύσσεται και να οξύνεται η ικανότητα της αντίληψης για το πως γίνονται και αλλάζουν όλα τα αντικείμενα και οι θεωρίες γύρω μας και όχι, απλώς, του πως αυτά υπάρχουν.

Θεωρούμε ότι η κατανόηση και η χρήση των επιστημών μπορούν να γίνουν κτήμα κάθε ανθρώπου! Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή ως μοναδική προσωπικότητα.

Καλλιεργούμε στον μαθητή την ικανότητα για αυτόβουλη και αυτόνομη μάθηση, την «μάθηση της μάθησης».

Επιμένουμε στην διανοητική απόλαυση που προσφέρει η πρόσληψη της γνώσης και στην άμεση χρήση της ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των μαθητών/τριών και με δυνατότητα τηλεκπαίδευσης!

Με νέες χαμηλές τιμές, προσαρμοζόμενοι στην εποχή της κρίσης, συνεχίζουμε να μεταδίδουμε την πολύχρονη εμπειρία μας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου με στόχο την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.

Χ. Μούκα 4, Κοζάνη (απέναντι από το Κοβεντάρειο)
τηλ. 24610 50985
email: [email protected]
facebook: Νόηση φροντιστήριο Μ.Ε.

Ωράριο λειτουργίας γραμματείας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 11.00 – 13.00 και 17.00 – 20.00
Σάββατο: 16.00 – 19.00