Ενισχύεται κι εκσυγχρονίζεται η ΔΕΥΑ Καστοριάς με τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου αποφρακτικού μηχανήματος από την Εταιρεία TAP

1 Οκτωβρίου 2020
15:44
Κανένα σχόλιο

Η παράδοση ενός υπερσύγχρονου αποφρακτικού μηχανήματος από την Εταιρεία TAP προς τη ΔΕΥΑ Καστοριάς πραγματοποιήθηκε σήμερα στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου της ΔΕΥΑΚ, δωρεά του TAP, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Εταιρείας.

Για την εξαιρετική συνεργασία που έχει με το Δήμο, την ΔΕΥΑΚ και τον Δήμαρχο Καστοριάς, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, τονίζοντας παράλληλα την αμεσότητα και αποτελεσματικότητα της ΔΕΥΑΚ για την επίσπευση των διαδικασιών.

Από την πλευρά του Δήμου Καστοριάς, τόσο ο Δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Πέτρος Τόσκος, εξέφρασαν θερμότατες ευχαριστίες προς την Εταιρεία TAP και ιδιαίτερα προς τον κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο για το πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας, γιατί με τη σημαντική αυτή δωρεά αφενός μεν ενισχύεται κι εκσυγχρονίζεται η ΔΕΥΑΚ, αφετέρου δε ωφελείται δυνητικά το σύνολο των πολιτών του Δήμου Καστοριάς.

Παράλληλα, έδωσαν τα εύσημα στον προηγούμενο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, κ. Στέλιο Φουλιρά για την απόφαση παραλαβής του συγκεκριμένου μηχανήματος, ενώ συνεχάρησαν όλο το στελεχιακό και υπηρεσιακό προσωπικό της ΔΕΥΑΚ για τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν για την καλυτέρευση της καθημερινότητας και ποιότητας ζωής των δημοτών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.