Ορισμός Αντιδημάρχων στο Δήμο Βελβεντού

6 Οκτωβρίου 2020
14:25

Με απόφαση Δημάρχου, ορίστηκαν από 01/10/2020 μέχρι 31/10/2021, οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχοι:

– Ζορζοβίλης Ζήνωνας του Χαρισίου : Αντιδήμαρχος οικονομικών θεμάτων με αρμοδιότητες την εποπτεία των οικονομικών του Δήμου, τον έλεγχο των καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και των υπαίθριων διαφημίσεων. Επίσης είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της πολιτικής προστασίας στα όρια της δημοτικής ενότητας, για τον ηλεκτροφωτισμό και τη διαχείριση των προμηθειών.

Τσέγγος Νικόλαος του Αντωνίου: Αντιδήμαρχος καθαριότητας και τεχνικών έργων με αρμοδιότητες την εποπτεία των τεχνικών υπηρεσιών , την καθαριότητα και της εργασίες πρασίνου , τη συντήρηση των αγροτικών και δημοτικών οδών, την εποπτεία του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων καθώς και τη συντήρηση των συστημάτων ύδρευσης ,άρδευσης και αποχέτευσης.

Επιπλέον από 1/5/2020 έχει οριστεί 3ος Αντιδήμαρχος ο Αχίλλας Γεώργιος του Ζήνων με αρμοδιότητες τη διαχείριση πρασίνου, την καθαριότητα ,τη συντήρηση των παιδικών χαρών, την πολιτική προστασία και την άσκηση κοινωνικής και πολιτιστικής πολιτικής.

Ο επί 9 έτη Αντιδήμαρχος Κουρτέλης Κωνσταντίνος του Μάρκου ορίστηκε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με αρμοδιότητες την εποπτεία και τον συντονισμό της λειτουργιάς και της συντήρησης των συστημάτων ύδρευσης του Δήμου.

Παραμένουν οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, Τσιτσιόκας Νικόλαος του Σωτηρίου με αρμοδιότητες στα τεχνικά θέματα και ο Εμμανουήλ Δημήτριος του Αντωνίου με αρμοδιότητες στα οικονομικά θέματα.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.