Οι “ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ” Κοζάνης ξεκίνησαν και φέτος τις προπονήσεις κλειστού χώρου στο προθερμαντήριο του ΔΑΚ Λευκόβρυσης, έχοντας τρία χρόνια παρουσίας στο αθλητικό κόσμημα της Λευκόβρυσης.

Ο πρώτος Σύλλογος τοξοβολίας στην Κοζάνη με αναγνώριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΧΒ52), συνεχίζει την πορεία των επιτυχιών (Διοργάνωση του 1ου Αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου στην Δ. Μακεδονία, συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΟΤ με 15 χρυσά , 8 ασημένια, 6 χάλκινα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες) μέσω αντίξοων συνθηκών λόγω της πανδημίας Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους φίλους του υπέροχου αυτού ολυμπιακού αθλήματος χαρίζοντας τους μια εμπειρία διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

Η τοξοβολία Απευθύνεται σε κάθε φύλο, ηλικία και σωματότυπο .αλλά με ασφάλεια και με έμφαση στην υγεία των αθλητών.

Η τοξοβολία κατατάσσεται σταθερά στα ασφαλέστερα αθλήματα έχοντας πολύ χαμηλό ποσοστό σε σοβαρούς τραυματισμούς και προσφέροντας συναρπαστικό ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα δεξιότητας και σε όλες τις ηλικίες.

Οι αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και η τυποποίηση των κανόνων διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων το καθιστούν ως ένα ασφαλές άθλημα που απευθύνεται στο
ευρύ κοινό.

Αρχική


https://www.facebook.com/toxoklytoi
Τηλ Επικοινωνίας: Μιχάλης 6989391009
Θεόδωρος 6977614766