Συμμετοχή του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας στη κινητοποίηση για την ανάκληση απόλυσης στη «Vestas Hellas»

7 Οκτωβρίου 2020
12:58
Κανένα σχόλιο

Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας «Vestas Hellas» πραγματοποίησαν χτες το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας και το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας – Εύβοιας – Κορινθίας, απαιτώντας να ανακληθεί η άδικη και εκδικητική απόλυση συναδέλφου τους, μέλους του ΣΕΕΕΝ.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΣΕΕΕΝ, η απόλυση είναι εκδικητική, καθώς ο εργαζόμενος διαμαρτυρόταν για την παραβίαση των ωραρίων, για τις απλήρωτες υπερωρίες, για εργασιακά δικαιώματα που καταστρατηγούνταν από τη λειτουργία της εταιρείας. Στόχος της εργοδοσίας, επισημαίνει, ήταν να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Αντιπροσωπεία των σωματείων συναντήθηκε με εκπροσώπους της εργοδοσίας, απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης, ενώ ξεκαθάρισαν ότι πέρα από τις προβλεπόμενες κινήσεις στην Επιθεώρηση Εργασίας θα συνεχίσουν τη μάχη με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Από την πλευρά της η εργοδοσία απέφυγε να απαντήσει αν θα διατηρήσει τον εργαζόμενο και δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μέχρι τις 12/10.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.