Όπως όλα πλέον  δείχνουν  μιλάμε για σίγουρη αναβολή των πρωταθλημάτων αλλά και των προπονήσεων  έως  και τη Δευτέρα 12/10.

Αναβολή μιας εβδομάδας όπως φαίνεται  θα έχουμε και στους αγώνες  κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 14/10 .Οι ποδοσφαιριστές  δε μπορούν να πάνε απροπόνητοι  στους αγώνες  κυπέλλου (ορθό το βλέπω).

Για τη Γ ‘ εθνική και τα εντός  παιχνίδια της Κοζάνης και του Φούφα  ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ΕΠΟ (εντός των επόμενων ωρών θα γνωρίζουμε )Το λογικό είναι να αναβληθούν , αλλά ποτέ δε ξέρεις, Ελλάδα είμαστε ..

Οι οδηγίες  και οι απαγορεύσεις για το Νομό Κοζάνης δε μιλάνε μόνο  για συναθροίσεις μέχρι 9 ατόμων , μάσκες μέσα κι έξω αλλά και για αναβολή όλων των εκδηλώσεων Οι αγώνες και οι προπονήσεις είναι  εκδηλώσεις αθλητικές.

Καλό είναι λοιπόν να σταθούμε όλοι υπεύθυνα  και να τηρήσουμε ευλαβικά τις απαγορεύσεις εάν θέλουμε αυτές οι απαγορεύσεις να κρατήσουν μόνο 5 ημέρες κι όχι δεκαπέντε εικοσιπέντε και πάει λέγοντας Προσοχή λοιπόν  από όλους τους συλλόγους – ακαδημίες και τήρηση των απαγορεύσεων.

Προσέχουμε για να έχουμε!