Είναι αβάσταχτος ο πόνος κι η στενοχώρια που πρέπει σήμερα ν’ αποχαιρετίσουμε την αγαπημένη μας Βαγγελιώ.

Άνθρωπο αξιαγάπητο,με μοναδικό μεγαλείο ψυχής,με το χαμογελο και το χιουμορ με αρκετά στοιχεία αυτοσαρκασμού να την κάνουν πάντοτε το κέντρο της παρέας,με την εργατικότητά της που ήταν παραδειγματική αλλά κυρίως με την αξιοπρέπεια που αντιμετώπιζε τις δοκιμασίες της ζωής.Ένα νεαρό κορίτσι της προσφοράς ,με άπλετη καλοσύνη κι ευθύτητα λόγου.Ήξερε να γλεντάει τη ζωή μέσα από το χορό αφού ζούσε έντονα την κάθε στιγμή έχοντας την προαίσθηση για το επικείμενο κακό.
Όμως η μοίρα στα 41 της χρόνια θέλησε να κάνει το πέρασμά της από τη ζωή σύντομο σαν αέρας,αλλά ποιοτικός αέρας.Φεύγει νέα,έχοντας ακόμα να προσφέρει πολλά στην οικογένειά της και στα δύο αγγελούδια της ζωής της στα οποία ήταν ιδιαίτερα αφοσιωμένη.
Ξεχωριστή μας Βαγγελιώ, σου οφείλω ένα ταπεινό συγγνώμη που δεν τα κατάφερα να σε περιθάλψω γιατί με ξεγέλασες έχοντας προκαθορίσει το ταξίδι σου φεύγοντας πρόωρα μέσα από την αγκαλιά  των παιδιών σου που ήδη σ αναζητούν. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές όσων σε γνωρίσαμε κι υπήρξαμε φίλοι σου αλλά το κυριότερο είμαστε υπερήφανοι που με το θάνατό σου κατάφερες να δώσεις ζωή σε τόσους ανθρώπους…..δείχνοντας το μεγαλείο της προσωπικότητάς σου.
Καλό ταξίδι ….
Ο φίλος σου
Αναστάσης Σιδηράς