kozan.gr: Η στιγμή της αποχώρησης, από την ΖΕΠ, μετά από 18 μέρες, των ιδιοκτήτων φορτηγών ΔΧ – Δηλώνουν ικανοποιημένοι (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12 Οκτωβρίου 2020
16:48

Η στιγμή της αποχώρησης, (λίγο μετά τις 16:00) από την ΖΕΠ, μετά από 18 μέρες, των ιδιοκτήτων φορτηγών ΔΧ.  Δηλώνουν ικανοποιημένοι (διαβάστε εδώ σχετικά, σε προηγούμενη ανάρτηση).

 

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης και τη λήξη της παράστασης διαμαρτυρίας

7 σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Αμανατίδη (χωρίς φανφάρες και φωτογραφίες). Δουλειά και μόνο δουλειά και όχι πανηγύρια και πολιτικές δράσεις του παρελθόντος ! Αυτό θέλουν να βλέπουν οι νέοι !

  • Αλέξη ο Σταθικας δικό ας παιδί και δεν ασχολήθηκε με το θέμα;; Δεν θ προλάβαινε.. θα είχε φωτογράφηση…. μπραβο σε αυτούς που σας βοήθησαν!

  • Μια απορία προς τον προεδρο:
    Αν δεν κάνω λάθος τα φορτηγά είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Γιατί το κράτος πρεπει να τους στηρίξει. Άραγε όταν κέρδιζαν πολλα παραπανω γιατί δεν κάνανε άλλες επενδυσεις..
    Αυτά τα ρίσκο έχουν οι επενδυσεις!
    Παίξτε κανα τζόκερ!!

    • στην Ελλάδα οι ιδιωτικές επιχειρήσεις κοιτάνε να πάρουνε δουλειές από το δημόσιο….
      όπως και πολλοί κοιτάνε να μπούνε στο δημόσιο έτσι κάνουν και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις

      άρα δεν είναι ακριβώς ιδιωτικές οπότε μη την ψάχνεισ με όρους αγοράς την φάση. Ξανασκέψου φίλε το οικονομικό μοντέλο και θα καταλάβεις γιατί όλοι τρέχουν στους βουλευτές και τους περιφερειάρχες με το παραμικρό πρόβλημα. Ζητάνε όλοι λοιπόν παρέμβαση κρατική άρα τέτοια οικονομία έχουμε.

      Συγγνώμη αλλά έπρεπε να το ξέρεις φίλε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.