Χειροθεσία εις πνευματικόν από τον Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ Αθανάσιο!

13 Οκτωβρίου 2020
22:43

 

Χειροθεσία εις πνευματικόν του πατρός Ιωάννου Δουγαλή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/12/20 στο χωριό Μικρόκαστρο του Ν. Κοζάνης, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και καθαγιασμός της αγίας τράπεζας έπειτα από εργασίες ανακαίνισης που είχαν γίνει στον Ναό. Κατά το τέλος της θείας λειτουργίας μια έκπληξη περίμενε τον παπαγιάνη και τους πιστούς που παραβρέθηκαν, όταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος προχώρησε στην χειροθεσία του π. Ιώννη εις πνευματικό – εξομολογο! ΆΞΙΟΣ λοιπόν ο Παπαγιάννης, ο Θεός να τον χαριτώνει αλλά και να τον θωρακίζει με δύναμη και υγεία να εκτελεί επάξια τα καθήκοντά του!

Πηγή κειμένου & βίντεο agiotopia.gr

 

4 σχόλια

  • Άξιος πατέρα μου,
    να γιατί και η δική μας Μητρόπολη τρέχει σε διπλανές. Έχουμε τόσους άξιους και νέους Ιερείς που κάνουν έργο, που είναι κοντά στους νέους και στους μεγάλους, πλησιάζουν τον κόσμο και δεν είναι απόμακροι, βλέπουμε ότι τρέχει κόσμος κοντά τους αλλά….

  • Για το σχολιαστή, που δεν πουλάει πνεύμα, ας είναι λίγο πιο προσεκτικός παρατηρώντας τις πηγές. Δεν υπάρχει χρόνος για διορθώσεις κειμένων τρίτων. Καλή συνέχεια. Την επόμενη φορά μπορεί να σταθείτε πιο τυχερός 🙂

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.