kozan.gr: Προσπάθεια εξαπάτησης της μητέρας του εντεταλμένου συμβούλου, σε θέματα υγείας, του Δήμου Κοζάνης, Α. Σιδηρά – Άγνωστος πήγε στο σπίτι της στην Αθήνα, προσποιούμενος τον αστυνομικό και της ζήτησε χρήματα

14 Οκτωβρίου 2020
13:35
Κανένα σχόλιο

Σε έξαρση, ως φαίνεται, είναι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι απόπειρες εξαπάτησης, από απατεώνες, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης, ανυποψίαστων πολιτών. Μάλιστα το συγκεκριμένο “κύκλωμα”, φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο κι αιρετούς της περιοχής κρίνοντας από το γεγονός ότι μετά τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης Μ. Φλώρο (και το περιστατικό που αποκάλυψε χθες στο kozan.gr), σήμερα το πρωί, γύρω στις 9, άγνωστος άντρας, μετέβη, στην Αθήνα, στο σπίτι της οικίας της μητέρας του εντεταλμένου συμβούλου, σε θέματα υγείας, του Δήμου Κοζάνης, Α. Σιδηρά, υποδυόμενος, αρχικά,  δημοσιογράφο από την Κοζάνη, ρωτώντας γείτονες  να του υποδείξουν που ακριβώς βρίσκεται η οικία της μητέρας του γιατρού, ενώ στη συνέχεια, συνομιλώντας, με την ίδια , δια ζώσης, επικαλέστηκε την ιδιότητα του αστυνομικού ζητώντας της το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ με την αιτιολογία ότι τα χρωστάει ο γιος της κι πως αν δεν τα δώσει θα τον κλείσουν φυλακή. Μάλιστα για να την πείσει ότι λέει την αλήθεια προσποιήθηκε ότι τηλεφωνούσε, από το κινητό του, στον Α. Σιδηρά κι όταν η μητέρα του τελευταίου επιχείρησε εκείνη να τηλεφωνήσει στο γιο της, από το δική της τηλεφωνική συσκευή, ο άγνωστος το ‘έβαλε στα πόδια”.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.