kozan.gr: Γ. Κασαπίδης, μετά τη σύσκεψη με το Ν. Χαρδαλιά, για το που πιστεύει ότι οφείλεται η διασπορά: “Η ευθύνη (για την κατάσταση που φτάσαμε) ανήκει σε όλους, κυρίως όμως έγινε σε στέκια νεολαίας όπου εκεί υπήρχε ένας έντονος συγχρωτισμός και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα” (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2020
12:04

 

“Η ευθύνη (για την κατάσταση που φτάσαμε) ανήκει σε όλους, κυρίως όμως έγινε σε στέκια νεολαίας όπου εκεί υπήρχε ένας έντονος συγχρωτισμός και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα”, ανέφερε εξερχόμενος από τη σημερινή σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας.

 

44 σχόλια

  • Ο πλέον ανίκανος περιφερειαρχης ever. Για να κρύψει την ανικανότητα του και την ανεπάρκεια του, μεταφέρει 100% την ευθύνη στους πολίτες. Ποια ήταν η συνεισφορά του ώστε να είναι έτοιμο το σύστημα υγείας από το καλοκαίρι στην περιοχή;

    • Το σύστημα υγείας είναι έτοιμο, άλλο δημόσια υγεία και άλλο σύστημα υγείας, όποιος νοσεί βρίσκει κρεβάτι , απλά, αλλά για να μην γίνει θετικός, πρέπει να προσέχει ..

  • για άλλη μια φορά σε μετατόπιση ευθυνών
    για να καλύψει την δικιά του ανευθυνότητα και την ανικανότητα να κάνει το κάτι παραπάνω σε αυτό τον τόπο για το καλύτερο….
    πετάει το μπαλάκι όπως πάντα στην εξέδρα…
    φταίνε οι πολίτες , αλλά εμείς ποτέ.

    Βρίζατε τον Καρυπίδη για προδοσίες και τα ρέστα ε?
    Λουστείτε τώρα … να σας την λέει κιόλας από πάνω. Φάτε σανό κερνάει ο Γιώργης ο γεωπόνος

    • Που είναι η οικονομική ενίσχυση στα κλειστά καταστήματα; Τα λεφτά που έταξε δε φτάνουν ούτε για το 5% των καταστημάτων!

      • Ο ντοτορακης πάντως άφησε και πίσω του μια Πυροσβεστική σχολή και μερικά ακόμη πραγματάκια τα οποία όπως αποδικνύεται αρκετος κόσμος (αν όχι ολοι) τα απολαμβανουν τωρα και με το παραπάνω…
        ο Γιωρίκας μέχρι στιγμής εκτός απο Γεφυρες εχει ασχοληθει με κατι αλλο το οποιο οταν αυριο φυγει και θα τον ξεχασουν ολοι θα εχει μεινει εδω? Δεν νομιζω! Μεινε εσυ με τον ”κυριο” απων σε ολα να σου λεει πως πρεπει να φυτεψεις κηπους και να ταιζεις κοτουλες και να σε κατηγορει κιολας απο πανω οτι διασπειρεις τον ιο ακομα και οταν τηρεις κατα γραμμα τα μετρα τους (ακομα και αν καποια ειναι αδικα και κουφα για καποιες περιοχες) και αν πας μπροστα εμενα σφυρα μου!

    • Δεν φταίει ο άνθρωπος. Οι 50 νέοι σύμβουλοι που προσέλαβε δεν βγάλαν ακόμη πρόγραμμα νέων “μέτρων”. Αυτός είναι έτοιμος και περιμένει. Εξάλου αν όλοι ασχολούμασταν με τους κήπους και τις κότες που μας παρότρυνε, δεν θα κολλούσε κανένας

  • Εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης;;;
    Τι έκανε η κυβέρνηση για το σύστημα υγείας ένα ολόκληρο καλοκαίρι;;
    Αφού υπεύθυνα είναι στέκια νεολαίας και όχι η ανικανότητα μιας κυβέρνησης γιατί τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά;; Το ότι κλείνουν συνεχώς τμήματα τι σας λέει;;
    Ο Χαρδαλιάς γιατί άλλαξε την ΚΥΑ σε ότι αφορά τα σχολεία;;;;;
    Ντροπή και μόνο για την μετάθεση ευθυνών.

    • Αντε ο κασαπιδης δεν εκανε τιποτα.

      Δηλαδη τι θελεις να σε παρουν απο το χερακι μα σου πουμ να μην πας μεσα στον χαμο;

      Ελεος με καποιους εδω μεσα.

      Φταινε ολοι εκτος απο αυτους.

      Αποστασεις ,μασκες αυτα ειπαν.

      Τηρηθηκαν;

      Οχι

      Ποιος φταιει;

      Η ανυπαρξια ελεγχων και η συμπεριφορα του κοσμου.

      Εδω καποιοι εχουν την λογικη :

      Παω οπου γουσταρω,κανω οτι θελω αλλα αμα κολλησω φταιτε εσεις που με αφηνατε.

      Ευγε παλικαρια μου.

      μυαλο αμοιβαδας

  • ποσο ανυπαρκτος
    Αν τολμας βαλτα με τον ζητω! Ζητω!να δω ποσα ψηφαλακια θα εχεις!
    Για τα σχολεια καταπιες την γλωσσιτσα σου

  • Απούσα η περιφέρεια από τη στήριξη των επιχειρήσεων! Μας έβαλαν καραντίνα και οι 9 στις 10 μένουν εκτός χρηματοδότησης από το πρόγραμμα που ανακοίνωσε. Η Κα Ζεμπιλιάδου παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία http://kozan.gr/archives/313065

  • Η αληθεια οσο πικρη και αν ειναι,δυστυχως ειναι αυτη.Ο Κασαπιδης ειναι απο τους πιο πετυχημενους περιφερειαρχες στην Ελλαδα.Τα αρνητικα σχολια ειναι απο τα ιδια ατομα , ανωνυμα, αλλα με συγκεκριμενα συμφεροντα,που ο λαος τα εχει καταλαβει.Αν εχουν το θαρρος ας γραψουν επωνυμα.

  • ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ …ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ;
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ …ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ!

  • όλοι αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν για φτωχοποίηση και εκτίναξη των λουκέτων της περιοχής. πρώτη αιτία θανάτου κύριοι στον κόσμο είναι η πείνα λόγω ανεργίας και όχι ο covid…

  • Όταν την νεολαία την μάζευαν οι βουλευτές στις καφετέριες χωρίς μάσκες και έκαναν βόλτες και χειραψίες ήταν όλα καλά??? Αυτό το παράδειγμα δίνατε…. Απλά θλιβεροί….

  • χαμενη τετραετια για την κοζανη και σε επιπεδο δημοτικο και περιφερειακο για ολοκληρη την περιοχη. Ανικανοι.

  • Ολοι σαν τον καραγιαννη ριξτε τα στον κασαπιδη,σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω,κανεις δεν προσεχε,ολοι χαλαροι και τωρα μας φταιει ο κασαπιδης,μετα θελουμε και να ειμαστε ανοιχτα τα μαγαζια,οχι κυριοι εμεις φταιμε και μονο εμεις.

    • Και ο δημαρχος.

      Δεν εβλεπαν στην πλατεια τον εναν πανω στον αλλο;

      Η δημοτικη αστυνομια περνουσε αλλα σφυριζε αδιαφορα.

      Το θεμα ειναι οτι υπαρχει πληρης ανευθυνοτητα απο μεγαλη μεριδα του κοσμου.

      Καο ειδικα σε νεαρες ηλικιες αγγιζει το μεγιστο.

  • Αποδείχτηκε πως δεν είσαι ικανός Γιώργο να διαχειριστείς την Περιφέρεια. Ο κορωναϊός με το lockdown είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δεν έχεις ικανούς συμβούλους, στην πλειοψηφία τους παιδιά δίχως εμπειρία στον εργασιακό βίο. Το δε περιφερειακό συμβούλιο πιο αδύναμο από ποτέ. Ούτε ο Καρυπίδης τόσο χάλια.

  • Η ευθύνη ανήκει στις αρχές του τόπου πρωτίστως γιατί ήξεραν από πρώτο χέρι ( ενημέρωση από νοσοκομείο) που πάει η κατάσταση !!! Δευτερευόντως στους πολίτες …ΟΜΩς όλοι εσείς που τα χώνεται τώρα στον περιφερειάρχη ας προσεχατε !!… Να πω ότι δεν ξέρατε ?? Τόσα χρόνια βουλευτής ποιο το έργο του ?? Οπότε αφού τον ψηφίσατε λουστήτε τον τώρα

  • Και στην εκκλησιτσα ανήκουν τεράστιες ευθύνες που οι ομοϊδεάτες σου κοινωνουσαν “κατά λάθος” δίνοντας θάρρος σε Ταλιμπάν να στριμώχνονται χωρίς μάσκες.

    Και στα “είμαστε η ασφαλέστερη χώρα του που έδινε θάρρος στον κάθε αρνητή συνομοσιολογο να λέει πως ο ιός δεν υπάρχει.

    Και στα συμμαζεματα των υπουργών που ο κόσμος έλεγε “άσε ρε θα κλείσω εγώ το μαγαζί μου ή θα μαλώνω με τους πελάτες και αυτοί βγαίνουν φωτογραφίες αγκαλιά 40 άτομα” ο Κουλης εν μέσω κορονοϊου έκανε συναυλίες έξω από τα γραφεία(μετά ξεκίνησε τις ατέρμονες διακοπές).

    Ευτυχώς υπάρχει η λύση, θα βάλουμε κοτούλες και κήπους και θα δουλέυουμε 3 φορές τον χρόνο καθαρίζοντας τα φωτοβολταϊκά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.