Κοινότητα Δρεπάνου: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με τη συχνότητα των καναλιών της ΕΡΤ Α.Ε.

22 Οκτωβρίου 2020
13:50
Κανένα σχόλιο

Αποκατάσταση της συχνότητας των καναλιών της ΕΡΤ Α.Ε, από το απόγευμα θα εκπέμπει στην συχνότητα 33. Ευχαριστούμε το τεχνικό τμήμα της ΕΡΤ όπου προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της συχνότητας των καναλιών.

Καθαριότητα σε όλους τους δρόμους εντός της κοινότητας και συντήρηση αγροτικών δρόμων έχει το πρόγραμμα της εβδομάδας! Παρακαλούμε τους φίλους μας αγρότες να βοηθήσουν ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν σε καλή κατάσταση για τη δική τους ευκολία.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.