Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας -Αντιπεριφέρεια Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος : Διαδικτυακό Σεμινάριο για το νέο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ», την Πέμπτη 5/11

30 Οκτωβρίου 2020
12:14
Κανένα σχόλιο

Ενόψει του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο για την Περιφέρειά μας ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου 2020, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας / Αντιπεριφέρεια Ενέργειας, Υποδομών & Περιβάλλοντος προκάλεσε τη διεξαγωγή ενημερωτικού σεμιναρίου (webinar) με τίτλο «Σχεδιάζοντας Ευφυή και Θετικού ενεργειακού ισοζυγίου κτίρια, για μία Πράσινη Περιφέρεια».
Μέσα από το σεμινάριο θα δοθεί η ευκαιρία στους Μηχανικούς της Περιφέρειας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθούν α) για το χρηματοδοτικό εργαλείο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ» και β) για την εφαρμογή έξυπνων τεχνολογιών και παρεμβάσεων στα κτίρια από εκπρόσωπο του Υπουργείου, εξειδικευμένους στα θέματα ενέργειας φορείς της Περιφέρειάς μας αλλά και του εξωτερικού (EDP Πορτογαλίας).
Το webinar θα διεξαχθεί μέσω πλατφόρμας Webex την Πέμπτη 5.11.2020 (10.30π.μ. – 15.00μ.μ.).
Η συμμετοχή δηλώνεται με την αποστολή email στο [email protected], όπου θα αναφέρεται ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και email στο οποίο θα σας αποσταλεί ο σχετικός διαδικτυακός σύνδεσμος.
Το ενημερωτικό σεμινάριο διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων (ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος / Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΔΜ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας / Αντιπεριφέρειας Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.