kozan.gr: Σαββατο 21 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA» με Δ. Σαββόπουλο και το συμπατριώτη μας, από την Κοζάνη, Σάκη Ντοβόλη

20 Νοεμβρίου 2020
08:05

Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας θα απολαύσουμε το Σαββατο 21 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA». Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που περιγράφουν στιγμές της ζωής μας.

Οπως το «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος εξάγγελος» αλλά και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου σε μια μοναδική βραδιά.

Μαζι του στη σκηνή εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χρήστος Δάντης, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Mente Fuerte.

O Σαββόπουλος συστήνει τους ταλαντούχους συνεργάτες του, Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή και έχει μαζί του, τους διακεκριμένους συνοδοιπόρους του, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια.

Ο Σάκης Ντοβόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη το 1988Αριστούχος απόφοιτος του Ωδείου Δημητρίου Δημόπουλου της Κοζάνης, λάτρης της ηλεκτρικής κιθάρας, συνθέτης και ερμηνευτής. Φοίτησε στο τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής του ΤΕΙ Άρτας. Το 2012, κέρδισε το 1ο  βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Blues κιθάρας στην Αθήνα. Έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα ξεχωριστό ύφος στο παίξιμο, έχοντας χαρακτηριστεί μάλιστα ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαρίστες των Blues.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.