Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας θα απολαύσουμε το Σαββατο 21 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA». Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που περιγράφουν στιγμές της ζωής μας.

Οπως το «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος εξάγγελος» αλλά και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου σε μια μοναδική βραδιά.

Μαζι του στη σκηνή εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χρήστος Δάντης, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Mente Fuerte.

O Σαββόπουλος συστήνει τους ταλαντούχους συνεργάτες του, Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή και έχει μαζί του, τους διακεκριμένους συνοδοιπόρους του, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια.

Ο Σάκης Ντοβόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη το 1988Αριστούχος απόφοιτος του Ωδείου Δημητρίου Δημόπουλου της Κοζάνης, λάτρης της ηλεκτρικής κιθάρας, συνθέτης και ερμηνευτής. Φοίτησε στο τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής του ΤΕΙ Άρτας. Το 2012, κέρδισε το 1ο  βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό Blues κιθάρας στην Αθήνα. Έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα ξεχωριστό ύφος στο παίξιμο, έχοντας χαρακτηριστεί μάλιστα ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαρίστες των Blues.