Κοζάνη: Βρέθηκε κρεβάτι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη για 58χρονο από Γρεβενά

28 Νοεμβρίου 2020
23:23

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει κλίνες αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, να μεταφερθεί από ώρα σε ώρα (Σάββατο 28/11/2020 – 21:30) ο 58χρονος από τα Γρεβενά, που από χθες το απόγευμα είχε διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και νοσηλεύονταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η περιπέτεια του 58χρονου, που βρέθηκε θετικός στον SARS-COV 2 ξεκίνησε, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας και παρά τις προσπάθειες των διοικήσεων των δύο Νοσοκομείων δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ σε Νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, ο 58χρονος ήταν αρχικά να πάει στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, όπου αναμένονταν να γίνει αποσωλήνωση άλλου ασθενή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

  • ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.Σ`ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ.

    • Ενώ οι γνωστοί του παρόντος μας έσωσαν με τα απανωτά λάθη λάθη λάθη κ χάνονται καθημερινά τόσες ψυχές. Τουλάχιστον μη μιλάτε.

  • Μια απλη ερωτηση σε οσους μας κυβερνησαν τοπικους αυτοδιοικητικους, πολιτικους και διοικητες;Γιατι κανενα νομαρχειακο νοσοκομειο της περιφερειας Δ.Μακεδονιας δεν εχει ΜΕΘ;Ενω διπλα μας: Κατερινη, Βεροια,Εδεσσα,Λαρισα, Καρδιτσα,Βολος,Τρικαλα κλπ.εχουν;Ενας κατοικος Βοιου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.