Σχετικά με δημοσίευμα περί «πρότασης μομφής κατά του νυν Προέδρου» του ΕΒΕ Κοζάνης διαπιστώνουμε για πολλοστή φορά το πως οι ευσεβείς πόθοι προσώπων και κομματικών παραγόντων-συστημάτων εξελίσσονται σε έμμονη ιδέα που τους κατατρέχει εδώ και τρία χρόνια και τους οδηγεί σε διαδοχικές κινήσεις, κενού περιεχομένου και άνευ αποτελέσματος.
 Ευσεβείς πόθοι ενός συστήματος που με νύχια και δόντια προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανό, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα πραγματικά ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου, χωρίς να προτείνει, χωρίς να συμμετέχει, παρά μόνο, εδώ και τρία χρόνια πριν και μετά τη συντριπτική του ήττα, να ασχολείται με ποιον τρόπο θα προχωρήσει στην κατάληψη θέσεων.
Την περίοδο που ο τόπος μας καλείται να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν και ταυτόχρονα να ανταπεξέλθει στις μεγάλες προκλήσεις της απολιγνιτοποίησης, την ώρα που επιχειρηματικοί κλάδοι βιώνουν την μεγαλύτερη κρίση λόγω της πανδημίας ορισμένοι, ευτυχώς λίγοι, συνεχίζουν να ονειρεύονται θέσεις και αξιώματα.
Είναι οι ίδιοι που απέχουν και αδιαφορούν, βάζουν προσκόμματα και εμπόδια σε οτιδήποτε μπορεί να δώσει λύσεις και προοπτική.
Για τα παραπάνω βέβαια η διοικητική αρχή του ΕΒΕ Κοζάνης συνεχίζει την από κοινού προσπάθεια με όλους τους φορείς της περιοχής (πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, επαγγελματικούς, εμπορικούς) ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος να βγει με τις λιγότερες απώλειες από αυτήν την κρίση και ταυτόχρονα να μπει με μία άλλη προοπτική στη νέα εποχή.
Την ίδια ώρα που κάποιοι θα μετράνε αριθμούς και ψήφους,  αν τους βγαίνει ή δεν τους βγαίνει,  εμείς θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.
Νικόλαος Τέτος
Μέλος του Δ.Σ. ΕΒΕ Κοζάνης