Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας χθες Τετάρτη υπήρξε από ένα Τιμ επιχειρηματιών  (διαθέτουν καταστήματα στην Κοζάνη ) ενδιαφέρον για να αλλάξει χέρια ή Κοζάνη .

Τα αδέρφια Καπετάνου πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων είχαν αρχικά δηλώσει ότι αν δεν έβρισκαν βοήθεια μέχρι 28 Οκτωβρίου θα σταματούσαν τη λειτουργία της ομάδας με συνέπεια την  αποσύρση της από το πρωτάθλημα .Μια δήλωση που δεν έγινε πράξη  μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας  αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι σε περίπτωση που μέχρι τον Ιανουάριο δε βρεθεί είτε κάποιος να αναλάβει είτε κάποιοι να βοηθήσουν   η Κοζάνη θα σταματούσε τη λειτουργία της.

  Ήρθε η διακοπή των πρωταθλημάτων όμως λόγω πανδημίας και πάγωσαν όλες οι αποφάσεις.

Τώρα όπως λένε οι πληροφορίες μας χθες βράδυ οι ενδιαφερόμενοι ήρθαν σε επαφή με τον Παντελή Καπετάνο και του  ζητήθηκε να διευκρινιστούν κάποιες   λεπτομέρειες από τη μεριά του.

 Όπως μάθαμε τέλος έχει κλειστεί ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα για να τα πουν κι από κοντά αφού υπάρχουν κάποια ζητήματα  κυρίως διοικητικά από μεριάς της Κοζάνης που πρέπει να διευκρινιστούν.  Η ομάδα είναι στο πρωτοδικείο ακόμα; Υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση στην Κοζάνη ; Έγινε Γενική συνέλευση μελών  ; Είναι μερικά ερωτήματα που θα θέσουν  στα αδέρφια οι ενδιαφερόμενοι.

Νεότερα την επόμενη εβδομάδα..

 

matiesstasports.blogspot.com