Inprinto είναι ένα νέο και εντυπωσιακό ηλεκτρονικό κατάστημα, με έδρα την Κοζάνη, όπου μπορείτε να κάνετε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας υπέροχους πίνακες διακόσμησης, εύκολα και οικονομικά – Γιατί οι μοναδικές μας στιγμές αξίζουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μας

14 Δεκεμβρίου 2020
14:23
Κανένα σχόλιο

Inprinto είναι ένα νέο και εντυπωσιακό ηλεκτρονικό κατάστημα, με έδρα την Κοζάνη, όπου μπορείτε να κάνετε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας υπέροχους πίνακες διακόσμησης, εύκολα και οικονομικά.

Ανανεώστε τώρα τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρά που θα απολαμβάνετε κάθε μέρα!

Οι φωτογραφίες σας εκτυπώνονται αποκλειστικά για σας σε σύγχρονους πίνακες Picture Boards, προσφέροντας άριστη λεπτομερή εκτύπωση με λαμπερά χρώματα και εξαιρετική οπτική ποιότητα. Είναι ελαφριά, στιβαρά και αδιάβροχα με ματ σατινέ υφή, που τα κάνει ιδανικά για κάθε χώρο και διακόσμηση.

Είναι κατάλληλα για το σπίτι, το γραφείο και επαγγελματικούς χώρους.

Με δυνατότητα επιλογής διάφορων σχημάτων και πολλών διαστάσεων σίγουρα θα καλύψουν κάθε απαίτησή σας.

Έχοντας την προσωπική σας υπογραφή, τα picture boards είναι ιδανικό δώρο για συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Κι αυτό με πολύ απλό κι εύκολο τρόπο!

  • Επιλέγετε το σχήμα του picture board που σας αρέσει.
  • Ανεβάζετε την φωτογραφία σας.
  • Αυτόματα σας παρουσιάζονται οι διαθέσιμες διαστάσεις με τις αντίστοιχες τιμές, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίας σας, χωρίς καμία δέσμευση.
  • Επιλέγετε αυτή που σας ταιριάζει.
  • Παραλαμβάνετε έναν υπέροχο πίνακα picture board έτοιμο για τοποθέτηση στον τοίχο σας.

Τόσο απλά!

Επισκεφτείτε το www.inprinto.gr και ξεκινήστε τη δημιουργία σας τώρα!

www.inprinto.gr

Ισχύει η παραλαβή click away από τον χώρο μας χωρίς κόστος μεταφορικών αν το επιλέξετε στην παραγγελία σας.

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.