Πτολεμαΐδα: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη με το Ταχυδρομείο

15 Δεκεμβρίου 2020
10:50
Κανένα σχόλιο

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη, μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στέλνουν και φέτος τα παιδιά συντηρώντας μία στέρεη, συναισθηματική σχέση, που δεν επηρεάστηκε από το διαδίκτυο και τις άλλες, σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, γιατί τα έθιμα θα πρέπει να τηρούνται και να μην χάνονται στο πέρασμα του χρόνου. Στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πτολεμαΐδα, όπως και σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα της χώρας, έχει τοποθετηθεί, από τον προηγούμενο μήνα, ένα γραμματοκιβώτιο με την αγαπημένη φιγούρα του Αγίου των ημερών, όπου και φέτος, τα παιδιά, με τη συνοδεία των γονέων τους, ρίχνουν τα γράμματα τους εκεί, φωτογραφίζονται, προσμένοντας με λαχτάρα την «απάντηση» που θα λάβουν από τις κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού μετά την Πρωτοχρονιά.

Το γραμματοκιβώτιο ανοίγει κάθε δύο –τρείς ημέρες και οι φάκελοι μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία «φεύγουν» για την  Αθήνα, με την προϊστάμενη του υποκαταστήματος Αλεξία Χαριτωνίδου να τονίζει «Να μη φοβηθεί ο κόσμος και να προσέρχεται στο Ταχυδρομείο, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, αφού έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία Υγειονομικά μέτρα»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.