Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Βαβλιάρα και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Προγραμματισμού του Δήμου Βοΐου κ. Γιώργο Μαγιάγκα.
Θέμα της συνάντησης ήταν η δυνατότητα λειτουργίας του Σφαγείου του Δήμου Βοΐου (Νεάπολη).  Το κτήριο κατασκευάστηκε πριν 20 χρόνια και δεν λειτούργησε ποτέ.
Ο κ. Μαγιάγκας έθεσε υπόψιν του Περιφερειάρχη τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε να αδειοδοτηθεί το κτήριο. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Ηλίας Μάντζιαρης ο οποίος εκδήλωσε το ενδιαφέρον στο Δήμο για την ενοικίαση του Σφαγείου και τη λειτουργία του ως πτηνοσφαγείο προοπτική που ανοίγει αρκετές δυνατότητες στην περιοχή.
Ο κ. Κασαπίδης τόνισε ότι αν υπάρχει βιωσιμότητα του Σφαγείου και εξασφαλιστούν και θέσεις εργασίας η Περιφέρεια θα αναλάβει ό,τι χρειάζεται για να λυθούν τα τεχνικής φύσης και υποδομών (πρόσβαση ) προβλήματα που υπάρχουν.
Τέλος ο κ. Κασαπίδης ενθάρρυνε τον κ. Μαγιάγκα να προβλεφθεί το “πρασίνισμα ” του κτηρίου στο ευρύτερο πλαίσιο πρασινίσματος όλων των Δημοσίων Κτηρίων της Π.Δ.Μ όπου κινείτε στρατηγικά και η Περιφερειακή Αρχή.