Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση της Παρέμβασης: «Στο τέλος μου είναι η αρχή μου… Μια αφήγηση της μετάβασης στην Μεταλιγνιτική εποχή»

21 Δεκεμβρίου 2020
14:40
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Στο τέλος μου είναι η αρχή μου: Μια αφήγηση της μετάβασης στην Μεταλιγνιτική εποχή», που διοργάνωσε το Περιοδικό Παρέμβαση.
Η εκδήλωση πλαισίωσε την έκδοση ενός βιβλίου με θέμα την μεταλιγνιτική εποχή, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα και ήταν ενταγμένη στην ευρύτερη δράση «Η λογοτεχνία εδώ και τώρα», που τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Προσέγγισε το θέμα της Μετάβασης από μια ευρύτερη σκοπιά: λογοτεχνική, ιστορική, πολιτιστική, τεχνοκρατική, κοινωνική και καλλιτεχνική.
Συμμετείχαν οι: Θεόδωρος Θεοδουλίδης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρης Καμαριάδης, Πρώην προϊστάμενος ΔΣ Ενεργειακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας, Τάσος Σιδηρόπουλος, Οικονομολόγος, Δ/ντής Προγραμμάτων Αναπτυξιακής Δ. Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, Δρ. Λευτέρης Τοπάλογλου, Νίκος Μάντζαρης, Αναλυτής πολιτικής – Εκπρόσωπος «The Green Tank», Μάκης Καραγιάννης, Πεζογράφος- Κριτικός, Β.Π.Καραγιάννης, Συγγραφέας – Εκδότης Περιοδικού Παρέμβαση, Αντώνης Ν. Παπαβασιλείου, Συγγραφέας- Εκδότης «Χρονικών Δ. Μακεδονίας», Μιχάλης Πιτένης, Συγγραφέας, Σωτήρης Ραπτόπουλος, Αρχαιολόγος ΕΦΑ Γρεβενών, Γιώργος Δελιόπουλος, Φιλόλογος- Ποιητής, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Φιλόλογος- Ποιητής, Γεωργία Δεμπερδεμίδου, Ποιήτρια, Δήμητρα Καραγιάννη, Φιλόλογος – Συγγραφέας, Φιλιώ Μπτούρη, Φιλόλογος– Αρθρογράφος, Νίκος Κουρού, Ηθοποιός – Σκηνοθέτης, Αλέξης Κασνάκης, Φωτογράφος, Γιάννης Ζιώγας, Εικαστικός καλλιτέχνης, Αναπληρωτής Καθηγητής, 1ο Εργαστήριο Ζωγραφικής ΤΕΕΤ/ΠΔΜ, Γιώτα Καρβουνιάρη, Εικαστικός, Κική Στούμπου, Εικαστικός.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.