Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ο “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” προχώρησε σε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον πολίτη ο οποίος υποστηρίζει ότι προέβη στον φόνο ενός λύκου

30 Δεκεμβρίου 2020
12:23
Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ προχώρησε σε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον πολίτη ο οποίος υποστηρίζει ότι προέβη στον φόνο ενός λύκου, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε ασφαλές περιβάλλον, εντός του αυτοκινήτου του, και δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο λύκος αποτελεί προστατευόμενο είδος και ο φόνος του απαγορεύεται.
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί θερμά το πλήθος ευαισθητοποιημένων πολιτών που ενημέρωσαν για το περιστατικό.

6 σχόλια

  • Γιατί δεν μπορεί να προστατεύσει τη ζωή του ο άνθρωπος; δεν είμαστε καλά. Ας μας προστατεύσει ο Αρκτουρος κι ας ζητήσουμε απ αυτόν ευθύνη εμείς με μήνυση που δεν το κάνει.

  • Η καταγγελία εναντίον του πολίτη είναι στο πλαίσιο του προγράμματος «Καινοτόμες δράσεις για τους πολίτες» που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο;

  • Ως τι έκανε καταγγελία ο Αρκτούρος; Πώς αποφάσισε ο Αρκτούρος ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του οδηγού, όταν οι λύκοι είχαν ζώσει το αυτοκίνητο και δεν έφευγαν; Ποιον αποζημίωσε ποτέ ο Αρκτούρος για τις καταστροφές που κάνουν οι λύκοι; Ο τόπος έχει γεμίσει λύκους κι αρκούδες, ας μαζέψει τίποτα στα καταφύγιά του, αφού τόσο κόπτεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.