kozan.gr: Ώρα 12:40: Έφτασαν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, τα πρώτα 200 εμβόλια, κατά του κορωνοϊου (Φωτογραφίες- Βίντεο)

3 Ιανουαρίου 2021
12:53

Έφτασαν, λίγο μετά τις 12.40, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, τα πρώτα 200 εμβόλια, κατά του κορωνοϊου.

Tα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι της Δέσποινας Αμαραντίδου, δημοσιογράφου της ΕΡΤ

 

30 σχόλια

    • εκτός τους -70 αντέχει για 12 ώρες.
      Και τα κατεψυγμένα τρόφιμα που αγοράζεις από το σουπερ μαρκετ δεν είναι μόνιμα στους μείον (πρέπει κάπως να τα πας και σπίτι) αλλά δεν χαλάν για λίγες ώρες

      • Το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο πρέπει να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία -70 βαθμών Κελσίου, ενώ μπορεί να διατηρηθεί σε απλή ψύξη μόνο για πέντε μέρες το.

  • Που είναι οι ΣΥΡΙΖΙΟΙ να τσιρίξουν ότι είναι λίγα και αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα παρά λαμβάναμε τουλάχιστον εκατόν πενήντα χιλιάδες εμβόλια για τον νόμο .

  • … και βέβαια το εμβόλιο θα το κάνουν μόνο οι προύχοντες … λες κι εμείς είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού … αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα … οι έχοντες και κατέχοντες . κρίμα … !!!

  • Εδώ είμαστε και το υποστηρίζουμε. Εσυ αμετανόητε δεξιέ, δεν έχεις πάρει χαμπάρι οτι εχει αποτύχει πλήρως η κυβέρνηση των αχρηστων;

    • Α ξέχασα αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν θα είχαμε COVID γιατί θα τον καταργούσε με ένα νόμο και μια υπογραφή ο Αλεκσης .
      Για σου Ζετα .

  • Άντε τώρα ας αρχίσουν οι “άρχοντες” του τόπου μας ποιος θα πάει να το κάνει ποιο νωρίς για διαφημηση και ας αφησουν τις ευπαθεις ομαδες απο εξω…..

    • Ο περιφερειάρχης έχει αλλεργία στις μέλισσες! Δεν θα τρέξει να το κάνει. Όσο για τους υπόλοιπους… θα γίνει κρυφά μακριά από κάμερες, μετά το κράξιμο που έφαγαν οι άλλοι πριν λίγες μέρες. Μην εκτεθούν κιόλας και νομίζουν οι πολίτες ότι νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους!

  • Τα γύρισαν από δω τα γύρισαν από κι μόνο στο κυλικείο δεν τα πήγαν τα χτύπησε και ο ήλιος λίγο εεε τώρα είναι έτοιμα χρήση.

  • Προς κάθε ειδήμονα

    Με χρήση ξηρού Πάγου και ανανέωση αυτού επιτυγχανονται συνθήκες διατήρησης

    από εκεί και πέρα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες συντηρείται για εύλογο χρονικό διάστημα

    Εξάλλου δεν θα τα κρατήσουν

    Αύριο μεθαύριο θα έχουν χρησιμοποιηθεί

    • Πρώτον, πού τον είδες τον ξηρό πάγο σε αυτές τις φωτογραφίες; Εγώ βλέπω ανοιχτά κουτιά πάνω σε γραφεία που τα χτυπάει και ο ήλιος. Δεύτερον,πού το ξέρεις ότι θα έχουν χρησιμοποιηθεί σε μια-δυο μέρες; Εγώ σου λέω ότι θα μείνουν στα ράφια.

  • Δεν είναι κρίμα ο κάθε άσχετος να γράφει ότι θέλει? Για θερμοκρασίες και μεταφορές? Γνωρίζει ο καθένας την θερμοκρασία στην οποία θα φυλάξουν στο νοσοκομείο και για πόσες μέρες? Όλα τα ξέρετε,ελάτε να κάνετε και τα εμβόλια.
    Βάλτε φερμουάρ έχετε γίνει κουραστικοι και κουράζεστε και τους άλλους.
    Για όλα και πάντα άποψη και βέβαια πάντα αρνητική.

    • Να φανταστώ εσύ θα πας πρώτος πρώτος να το κάνεις. Για σένα τα εμβόλια είναι πρωτοχρονιατικο δώρο απ τον αη-κυριακο. Βλέπεις κι εσύ ουράνια τόξα στον ορίζοντα. Περαστικά σου εύχομαι!

  • Εδώ μιλάμε για εμβόλια, δε μιλάμε για τρόφιμα. Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου νομίζω. Το παίζεις και έξυπνος. Ή εμείς δεν έχουμε καταλάβει κάτι καλά ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί. – 70 και κουραφέξαλα. Πάνω στο γραφείο, έξω από ψυγείο, με τον ήλιο να χτυπάει στα κουτιά. Καλά εντάξει. Μας πεισατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.