Προϊόν βανδαλισμού η συγκεκριμένη εικόνα στην οδό Φιλίππου στην Κοζάνη αλλά συνάμα δυστυχώς επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.

Σε ένα κλειστό μαγαζί η λέξη <<ΘΡΙΛΕΡ.>>

H παρωδία στη Πόλη συνεχίζεται σα κακόγουστο αστείο και κάποιοι από τους τοπικούς ‘άρχοντες’ σφυρίζουν αδιάφορα και άλλοι συνεχίζουν να χλευάζουν δίχως ίχνος ντροπής για όσα τραβάμε όλοι οι πολίτες οι επαγγελματίες οι εργαζόμενοι γενικά.

Πόσο περιγράφει η εικόνα την κατάσταση της πόλης μας που βάλλεται πολύπλευρα και δυστυχώς δε βλέπει καθαρό ορίζοντα ( …που τώρα με την απολιγνιτοποίηση θα έπρεπε να είναι καθαρός ο ουρανός ε;; ) . Πόσο περιγράφει την κατάσταση που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι , οι πολίτες , η Πόλη κατ’ επέκταση.

Ίσως το σενάριο του θρίλερ που βιώνουμε να είναι παγκόσμιο αλλά ο καθένας κάνει την δικιά του σκηνοθεσία και για την πόλη μας δε ξέρω κατά πόσο αυτή η σκηνοθεσία λειτουργεί .

Γενικό Lockdown στο Γενικό lockdown , κόκκινη περιοχή με σκληρότερα μέτρα , ξανά τοπικό lockdown , ξανά κόκκινη περιοχή , Κλειστά μαγαζιά , ανοιχτά αλλά με περιορισμένη πρόσβαση , ξανά κλειστά , click away , τέλος και το click away όχι 9 το βράδυ μέσα όχι 6 και τούμπλαλιν . Τελειωμό δεν έχει τούτο το Θρίλερ .

Ναι στα μέτρα , ναι στις μάσκες , ναι στα κλειστά μαγαζιά αλλά για πόσο; Όσο χρειαστεί θα απαντήσω μόνος !!!

Αλλά το όσο χρειαστεί ισούται με μεγαλύτερη οικονομική πτώση , μαγαζιά μετέωρα στον οικονομικό γκρεμό , πολίτες ψυχικά κουρασμένους και αγανακτισμένους , και το μόνο που λαμβάνουμε ως Πόλη είναι επιπλέον σκληρά μέτρα και κανένα επιπλέον μέτρο ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Αναρωτιέμαι ( ;;; ) ποια τα επιπλέον μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση προς την Π.Ε. Κοζάνης , στους επαγγελματίες στις κλειστές επί μήνες επιχειρήσεις ; . Ποια η οικονομική επιπλέον στήριξη που θα έπρεπε να είναι ανάλογη των σκληρών τοπικών μέτρων έναντι των άλλων περιοχών της υπόλοιπης Ελλάδος ;;;;

Ποιά η επιπλέον υγειονομική βοήθεια του Υπουργείου Υγείας όταν δεν βρίσκεται η Κοζάνη η Εορδαία και το Βόιο στις προτεραιότητες για τον εμβολιασμό;

Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης

Ραφαηλίδης Αναστάσιος