Τα αποτελέσματα των rapid tests στους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην περιοχή του ΚΤΕΟ Κοζάνης

10 Ιανουαρίου 2021
16:07

Η σχολική κοινότητα ήδη έχει προετοιμαστεί για την επανέναρξη των δια ζώσης μαθημάτων σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και δομές ειδικής αγωγής, από αύριο Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του Δήμου Κοζάνης έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με την αρωγή της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ώστε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ να πραγματοποιηθούν rapid tests covid-19 στους εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρέθηκε σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου στον χώρο του δημόσιου ΚΤΕΟ στην Λευκόβρυση, όπου πραγματοποίησε δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και της ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων .

Επίσης, rapid tests πραγματοποιήθηκαν και στους εκπαιδευτικούς των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κοζάνης, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι αισιόδοξα, καθώς από τα 430 rapid tests που διενεργήθηκαν συνολικά, όλα ήταν αρνητικά.

 

12 σχόλια

      • Οι εκπαιδευτικοί αυτοί που εσείς υποτιμάτε, έδωσαν μάχη να μάθουν στα παιδιά σας πέντε γράμματα σε συνθήκες που δεν γνώριζαν, με συστήματα να πέφτουν, με ξελαρυγγισματα αφού δεν τους άκουγαν τα παιδιά,με…με…με…αλλά έξω από το χορο πολλά τραγούδια ξέρουμε να λέμε (για να σας.προλαβω…δεν είμαι εκπαιδευτικός αλλά γονιός και έβλεπα τι έκαναν οι δαδκαλοι για τα παιδιά μας)……

      • Όλο τον καιρό δουλεύουν. Ξύπνα… Και για να ξέρεις ότι η μία ώρα διδασκαλία τηλεκπαιδευση απαιτεί άλλη μια ώρα προετοιμασία. Τους εκπαιδευτικούς τους συμφαιρει να είναι σχολείο. Χωρίς να γνωρίζετε…

  • Εμείς το χρέος μας το κάναμε, το κάνουμε και θα το ξανακάνουμε. Ελπίζουμε τι ίδιο να κάνουν και οι γονείς. Τηρούμε τα μέτρα, σκεφτόμαστε και τους γύρω μας. Τα μικρά παιδιά έχουν ελάχιστα συμπτώματα, που μοιάζουν με αυτά που είχαν και τα προηγούμενα χρόνια. Καλό είναι λοιπόν και οι γονείς να τηρούν τους κανόνες και τις οδηγίες.
    Τα μικρά παιδιά με οποιοδήποτε σύμπτωμα, ας μένουν στο σπίτι και για 48 ώρες μετά τη λήξη των συμπτωμάτων. Ας είμαστε όλοι πιο υπεύθυνοι αυτήν τη φορά…

    • Αν ψάξεις λίγο από τα αποτελέσματα των εκλογών των συλλόγων εκπαιδευτικών.
      Κοζάνη και Βόιο είναι περίπου 6⁰0 και Εορδαία 400 εκπαιδευτικοί στην Α/θμια.

  • Είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν έχεις καμία υπευθυνότητα σε τίποτε στη ζωή σου πόσο η συμπεριφορά σου στην τήρηση των μέτρων έτσι που μιλας

    • Ενώ οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μιλάμε για μεγάλη υπευθυνότητα…. Δεν βγαίνατε από το σπίτι δεν πηγαίνατε σούπερ δεν συναντουσατε φίλους και συγγενείς κάνατε μόνοι σας Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για το καλό του συνόλου και των παιδιών…. Για να μην σου πω ότι δεν περνάτε το μισθό στο ακέραιο και στα δύο τα λοκ ντάουν…. ΜΕΓΆΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ….!!!!!

  • ρε παιδια, δεν μιλαμε οι εκπαιδευτικοι αν ειναι άρρωστοι και τους ανακαλυψαμε και χαιρομαστε. αν ειναι καποιος ενηλικας με κορωνοιο 99% θα έχει εμφανη συμπτωματα, θα το ξερει ηδη.

    μιλαμε οτι τα παιδια ειναι πιθανο να κολλησουν τους εκπαιδευτικούς, τους γονεις τους και τους αλλους συμμαθητες τους, γιατί όπως λένε οι περιφημοι ειδικοι τα παιδια ειναι κατα βαση ασυμπτωματικα και εκει ειναι ειναι η μαγκια να τα ανακαλυψεις πριν το διασπειρουν. αλλα, ποσο παιδια θα κανουν τεστ καθημερινα; κανενα (μαλλον)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.