Eυχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας στο το Ίδρυμα Μποδοσάκη για τη δωρεά τεσσάρων laptops κι ενός tablet

14 Ιανουαρίου 2021
09:53
Κανένα σχόλιο

 

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Μποδοσάκη για τη δωρεά τεσσάρων laptops κι ενός tablet ως βραβείο για τη συμμετοχή του σχολείου μας και την κατάταξή του στη 2η θέση, με την κάρτα που ζωγράφισαν οι μαθήτριες Κοσμίδη Λυδία και Φωτιάδου Γεωργία, στον περσινό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Ευχετήρια κάρτα Χριστουγέννων».

Η αγάπη σας για τα παιδιά, το διαχρονικό κι ανιδιοτελές σας ενδιαφέρον και η στήριξή σας μας συγκινεί και μας εμπνέει.

Σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά, με υγεία και δύναμη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.