Πτολεμαΐδα: Δυσαρεστημένοι οι έμποροι από το click away

20 Ιανουαρίου 2021
10:58

Δυσαρεστημένοι από την εικόνα  στην Αγορά δηλώνουν οι Καταστηματάρχες της Πτολεμαΐδας αποδίδοντας την αναδουλειά στις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και ιδιαίτερα στο σύστημα click away, γιατί , όπως ισχυρίζονται, και σε άλλες περιοχές, με τα ίδια χαρακτηριστικά στοιχεία του καιρού, η αγοραστική κίνηση είναι ζωηρή.

Οι πελάτες δεν μπορούν να προβάρουν έξω από την πόρτα είτε ρούχα, είτε παπούτσια, αλλά, ούτε και να αγοράσουν άλλα προϊόντα, αν και όπως επισημαίνουν, υπάρχει διάθεση για αγορές.

Τα ποσοστά των εκπτώσεων, στα είδη ένδυσης και υπόδησης φθάνουν ακόμη και στο 50%, στα υπόλοιπα είδη κυμαίνονται κοντά στο 30%, ενώ, και εφόσον, από την επόμενη Δευτέρα τα καταστήματα λειτουργήσουν με τις συνθήκες που ισχύουν σε όλη τη χώρα, τα ποσοστά των προσφερόμενων εμπορευμάτων  θα μειωθούν περαιτέρω.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.