Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κ. Ρουσόπουλου με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου”

21 Ιανουαρίου 2021
13:39

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καισαρειά    Κοζάνης. Σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή. Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, (Τ. Ε. Φ. Α. Α), με ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ “ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗ” και με ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ “ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ”. Εκπόνησα διπλωματική εργασία με θέμα “Αμυντική τακτική, ό ρόλος του ελεύθερου παίκτη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο”.

 Έπαιξα ποδόσφαιρο στην Αθλητική Ένωση Καισαρειάς για έντεκα χρόνια. Εργάστηκα για εννέα χρόνια σαν υπεύθυνος λειτουργίας Γυμναστηρίου στην Αθήνα (Energy Fitness club).

 Δούλεψα για τρία χρόνια σαν προπονητής -γυμναστής στην αντρική ποδοσφαιρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης  Καισαρειάς.

 Έχω εργαστεί για ένα χρόνο στα τμήματα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Αλιάκμων Αιανής και για πέντε χρόνια στο τμήμα υποδομής της Αθλητικής Ένωσης Καισαρειάς.

 Αποφάσισα να στρατευτώ με τον συνδυασμό “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ” με επικεφαλής τον Σάββα Σαλτσίδη γιατί πιστεύω ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο, κάτι ξεχωριστό. Ο συνδυασμός αποτελείται από στελέχη που έχουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία , μα πάνω από όλα την δίψα για να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης.

 Έχω γνωρίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστής, σαν προπονητής, σαν υπεύθυνος τμημάτων υποδομής, έχω την εμπειρία μα πάνω από όλα, έχω την τεχνογνωσία που μου παρέχει η πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση να συμβάλλω και εγώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μαζί για ένα νέο αθλητικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι στην περιοχή μας.

 Χρειαζόμαστε μια ευκαιρία, αν την πάρουμε, μπορούμε όλοι μαζί, με καλή διάθεση και συνεργασία να δώσουμε ποιότητα στα γήπεδα της περιοχής μας.

                                                   Με εκτίμηση

                                      ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

                                              Για τον συνδυασμό

               ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ένα σχόλιο

  • ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥς ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ….ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ….ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΑΛΤΣΙΔΗ….Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ…..
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ…..ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ…..ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕ…..ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ….. ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ…….ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.