Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ΥΗΣ Πολυφύτου (Βίντεο)

17 Απριλίου 2017
08:51

Επίσκεψη, στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Παραγωγής Η/Ε και στο Φράγμα της Δ.Ε.Η. στον Πολύφυτο Κοζάνης, πραγματοποίησαν στις 8/4/2017, φοιτητές του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος “ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – LENGEN” του Α.Π.Θ., με επικεφαλής τους Παναγιώτη Γκλαβίνη, Διευθυντή του Μεταπτυχιακού και Αν. Καθηγητή Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. και Δημοσθένη Αγγελίδη, Ομότιμο Καθηγητή Θαλασσίων Έργων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ., καθώς και την Σοφία Παπαλεξίου, Διδάκτορα Πυρηνικής Φυσικής του Πανεπιστημίου της Μασσαλίας της Γαλλίας, Σύμβουλο Ανάπτυξης Έργων Α.Π.Ε. και τον Χρήστο Ελευθεριάδη, Καθηγητή Πυρηνικής Φυσικής στο Τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ.. Μέσα από τη συγκεκριμένο βίντεο μπορείτε να δείτε και να γνωρίσετε, όσοι δεν έχετε επισκεφτεί τον ΥΗΣ Πολυφύτου, τις εγκαταστάσεις του Σταθμού.

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στο προσωπικό του Σταθμού και στους επικεφαλής του μεταπτυχιακού για το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο αντικείμενό του.

  • Ευχαριστούμε το προσωπικό του Σταθμού για την πολυεπίπεδη παρουσίαση που μάς έκανε, απόδειξη της υψηλής τους κατάρτισης και τεχνογνωσίας. Πριν απ’ όλα, ο Σταθμός είναι μια νησίδα γνώσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.