Δήμος Γρεβενών: Έκπτωση 50% στην αξία κατανάλωσης νερού και το 2021 για νεφροπαθείς, πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία

26 Ιανουαρίου 2021
14:30

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που χαράσσει ο Δήμος Γρεβενών και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Γρεβενών (ΔΕΥΑΓ), εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών η κοινή πρόταση της Δημοτικής Αρχής και της Επιχείρησης για έκπτωση 50% στην αξία κατανάλωσης νερού του τρέχοντος έτους για νεφροπαθείς, πολύτεκνους και ΑμεΑ. Το συγκεκριμένο ευεργετικό μέτρο εφαρμόζεται ανελλιπώς από το 2001 ενώ όσον αφορά την γενικότερη τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΓ για το 2021 αυτή παραμένει ίδια με την περσινή για πόλη και κοινότητες.

4 σχόλια

  • Εδω δεν υπαρχουν χρηματα απο το κρατος για τους ανθρωπους η μονο για τους επαιτες της παγκοσμιας ζητιανιας που ζητιανευουν και απο νεκρους και απο ζωντανους!!

  • το νερο ειναι αμελητεος λογαριασμος ετσι και αλλιως το 4μηνο!για τη δεη που μας φουσκωνουν 400ρια το 4 μηνο θα κανει κανεις τιποτα;

    • ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.80% ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.