Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Κοζάνης

5 Φεβρουαρίου 2021
12:50

Σε εξέλιξη βρίσκονται  οι εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης. Οι εργασίες αφορούν την προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού, αστικού  εξοπλισμού, δαπέδων και λοιπών υλικών για την αναβάθμιση υφιστάμενων παιδικών χαρών, προκειμένου να  προσαρμοσθούν στις προδιαγραφές τις ισχύουσας νομοθεσίας.

Οι εργασίες αφορούν στις παιδικές χαρές των Κοινοτήτων Σιδερών, Μαυροδενδρίου, Καλαμιάς, Νέας Νικόπολης, Ανατολής, Σπάρτου, Αιανής, Χρωμίου, αλλά και Κερασιάς.

Την πορεία των εργασιών παρακολούθησε δια ζώσης ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Δουγαλής, ο οποίος επεσήμανε πως «Αυτές οι παρεμβάσεις θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης. Στόχος μας κάθε κοινότητα να έχει και μία παιδική χαρά».

Οι προμήθειες για τις εν λόγω εργασίες έχουν ενταχθεί για χρηματοδότηση τόσο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» όσο και  στο Πράσινο Ταμείο.

 

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.