Ευχαριστήρια επιστολή Γ. Αμανατίδη μετά την περιπέτεια υγείας του: «Ευχαριστώ από καρδιάς»

8 Φεβρουαρίου 2021
13:51

Φίλες και Φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες

όπως είναι ήδη στους περισσότερους από εσάς γνωστό, το τελευταίο διάστημα πέρασα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτώ και να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Η μικροβιακή λοίμωξη δημιούργησε καρδιολογικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να υποβληθώ εσπευσμένα σε επέμβαση αλλαγής βαλβίδας. Έχω πάρει εξιτήριο και βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τους γιατρούς στην Κοζάνη που, στα αρχικά στάδια, με υποστήριξαν και με καθοδήγησαν. Μετά την πολυήμερη νοσηλεία μου αισθάνομαι επίσης την ανάγκη/υποχρέωση να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του καρδιοχειρουργικού τμήματος του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, όπου εργάζεται ο θεράπων ιατρός μου, φίλος και συγγενής. Πέρα από την επιστημονική τους επάρκεια, αναγνωρίζω και τους ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και το ανθρώπινο πρόσωπο.

Η οικογένειά μου και εγώ ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς, τους συμπολίτες μας, που σπεύσατε με κάθε τρόπο να εκδηλώσετε την αγωνία και τη συμπαράστασή σας. Η αυθόρμητη, ειλικρινής αγάπη σας ήταν άκρως συγκινητική. Με την επάνοδό μου στα καθήκοντά μου το προσεχές διάστημα θα μου δοθεί –ελπίζω- η ευκαιρία να σας εκφράσω την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μου.

Ευχαριστώ το Θεό που βγήκα νικητής από την περιπέτεια αυτή και αισθάνομαι ευλογημένος που σας έχω όλες και όλους δίπλα μου.

Βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα ελέω πανδημίας. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, ενωμένοι και υγιείς.

Και πάλι σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Για το 2021 εύχομαι να υγιαίνετε!

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης- ΝΔ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.