Το παράρτημα ΕΑΕ Ν.Κοζανης, τηρώντας τη δέσμευση του στη συνέχιση της δράσης δωρεάς Χειρουργικών Μασκών μιας χρήσης, παρεδωσε την Τρίτη 08/02 ακόμη 2400 μάσκες στην Ογκολογική πτέρυγα του Γ.Ν. Μποδοσακειο Πτολεμαΐδας.

Οι μάσκες αυτές θα δωρίζονται στους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και σε αριθμό ανάλογο με τον αριθμό των θεραπειών. Στόχος μας η κάλυψη των αναγκών σε μάσκες για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την υποστήριξη του «Ομίλου Πλαστικά Θράκης», του «Non–Profit Foundation Desmos», τη συνδρομή του «thatfeeeling.gr» καθώς και με τις δωρεές των μελών της, κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες χειρουργικες μάσκες μιας χρησης, τις οποίες πρόκειται να διαθέτει δωρεάν σε νοσοκομεία όλης της χώρας για τους ογκολογικούς ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.
Ο κ Σταύρος Παπασωτηρίου, Διοικητής του Γ.Ν. Μποδοσάκειο δήλωσε:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και πιο συγκεκριμένα το παράρτημα Ν. Κοζάνης που έχει σταθεί για άλλη μια φορά αρωγός στους ογκολογικους μας ασθενείς προσφέροντας 2.400 χειρουργικές μάσκες. Η πράξη τους αυτή ενδυναμώνει την προσπάθεια που γίνεται για την καταπολέμηση της νόσου αλλά και ταυτόχρονα προστατεύει τους ασθενείς σε μεγάλο βαθμό από τυχόν άλλους ιούς.”
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρειας.
Προτεραιότητα μας η βοήθεια και η στήριξη του ογκολογικού ασθενούς.
Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Ι Όμηρος, DDS
Πρόεδρος του παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης