Εξαιρετικός Τεντόγλου με φετινό ρεκόρ στο Λιεβάν

10 Φεβρουαρίου 2021
10:11
Κανένα σχόλιο

Εξαιρετικό αγώνα έδωσε  στο μίτινγκ Hauts-de-France Pas-de-Calais, που διεξήχθη στο Λιεβάν, ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου που ξεπέρασε τα 8.20μ και έκανε φετινό ρεκόρ.

Ο 23χρονος αθλητής ξεκίνησε με άκυρο άλμα όμως συνέχισε με 8.04μ και βρέθηκε πρώτος μετά τον δεύτερο γύρο αλμάτων. Στην τρίτη του προσπάθεια είχε άλμα στα 8.21μ, που πέρα από φετινό ρεκόρ για τον ίδιο, αποτέλεσε και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο μαζί με το 8.21μ του Αμερικανού Μαρκίς Ντεντί. Στη συνέχεια, προσπαθώντας να κάνει ακόμη μεγαλύτερο άλμα, έκανε άκυρο στην τέταρτη προσπάθειά του ενώ το πέμπτο του άλμα ήταν στα 7.98μ. Όμως, στην έκτη προσπάθεια ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, ενώ βρισκόταν στην τρίτη θέση με 7.98μ, κατάφερε να πηδήξει στα 8.25μ και να σημειώσει νέα κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Ο Τεντόγλου έκανε άκυρο άλμα στην έκτη του προσπάθεια.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, χωρίς την παρουσία του προπονητή του, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα ενώ τρίτος ήταν ο Σουηδός, δευτεραθλητής κόσμου Τόμπιας Μόντλερ με 8.03μ και αρκετά άκυρα άλματα.

Ο Τεντόγλου θα συνεχίσει τους αγώνες του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Πειραιά, όπου θα αγωνιστεί χαλαρά και χωρίς πίεση με στόχο να βγάλει δύο καλά άλματα και να ξεκουραστεί μέχρι τον επόμενο αγώνα του στο εξωτερικό (Μαδρίτη).

της Πηνελόπης Γκιώνη
sportsfeed.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.