kozan.gr: Ώρα 16.30: Απομακρύνθηκε όλο το χιόνι από τον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης – Συνεχίζουν τον αποχιονισμό τα συνεργεία του Δήμου Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2021
16:48

 

Απομακρύνθηκε όλο το χιόνι από τον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης. Συνεχίζουν τον αποχιονισμό τα συνεργεία του Δήμου Κοζάνης.

 

 

16 σχόλια

  • αντε να ξεκινήσουν κ στο υπόλοιπο μέρος της πόλης όχι να βγενει μόνο ο αντηδημαρχος να λέει ότι βγήκαν την Κυριακή 25 μηχανήματα στη πόλη

  • ΧΑ ΧΑ ΧΑ…. καθαρισμός μόνο της κεντρικής πλατείας για να τα βλέπουμε όλα καθαρά….
    Για μπείτε σε κανέναν δρόμο λίγο παραπέρα…

  • Δημοσιογράφηκα Παπαγαλάκια του Δήμου πάρτε της κάμερες και τα κινητά και κάντε μια βόλτα στην υπόλοιπη πόλη και τα χωριά να δείτε τα χάλια σας και μετά περάστε απ το ταμείο.

  • Καταντήσαμε να λέμε μπράβο για τα αυτονόητα και να περιμένουμε σαν χαζοί την σειρά μας.Θελουν και παράσημο μήπως?Τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι που έβγαλαν 500 ανακοινώσεις από χθες πόσα πήρανε? Δεν τρώμε σανό, χορτάσαμε!!!!!!

  • Για το “φαίνεσθαι”…Εγώ τηλεφώνησα 4 φορές για να καθαρίσουν τον δρόμο σε οδό προς Αγία Παρασκευή…κι ακόμη περιμένω! Ντροπή!

  • Ντροπή και αίσχος αυτο μόνο!!!
    Όλα τα στενα και τα πεζοδρόμια της Κοζάνης είναι παγοδρόμια κι αυτοί καθαρίζουν την πλατεία..τι ν περιμένεις μετα απ αυτούς!

  • Έλληνα έχεις γίνει κουραστικός να πούμε πάντα παραπονιέσαι και μία φορά δεν πρόκειται να πεις ευχαριστώ σε κανέναν.
    Είναι δυνατόν με βάση τη λογική όλο αυτό το χιόνι που έχει ρίξει να φύγει μέσα σε 48 ώρες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.